Ekrem Coşkun Döner’den Yeni Bir Hizmet Daha!

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.03.2023 - 12:44, Güncelleme: 15.03.2023 - 12:44
 

Ekrem Coşkun Döner’den Yeni Bir Hizmet Daha!

Seydişehir Ekrem Coşkun Döner, müşterilerine tavuk döner hizmeti de vermeye başladı.

Muallimhane Cami yanında Seydişehirlilere hizmet vermeye başlayan Ekrem Coşkun Express Döner, açıldığı ilk günden beri büyük ilgi görüyor. Türkiye’de 2013 yılında ‘Kusursuz bir hizmet’ anlayışıyla vatandaşlarla buluşan Ekrem Coşkun Döner’in Seydişehir’de açılan Express Şubesi, yeni bir hizmete daha imza attı. Müşterilerinden gelen yoğun talepleri karşılıksız bırakmayan Ekrem Coşkun Express Şubesi et dönerin yanında tavuk döner çeşitleriyle de hizmet verecek. Ekrem Coşkun Döner işletme sahibi Vedat Sütcü, “Bugüne kadar bizlere inanarak destek veren Seydişehir halkına teşekkür ediyoruz. Biz ‘Ne yediğini bilmek herkesin hakkı’ dedik ve bu yolculuğa böyle çıktık. Halkımız markamızı Türkiye’nin en büyük ve güvenilir, en lezzetli döner markası yaptı. Şubemiz yeni dönemde et dönerin yanında tavuk döner çeşitleriyle de hizmet verecek.”dedi. 
Seydişehir Ekrem Coşkun Döner, müşterilerine tavuk döner hizmeti de vermeye başladı.

Muallimhane Cami yanında Seydişehirlilere hizmet vermeye başlayan Ekrem Coşkun Express Döner, açıldığı ilk günden beri büyük ilgi görüyor.

Türkiye’de 2013 yılında ‘Kusursuz bir hizmet’ anlayışıyla vatandaşlarla buluşan Ekrem Coşkun Döner’in Seydişehir’de açılan Express Şubesi, yeni bir hizmete daha imza attı. Müşterilerinden gelen yoğun talepleri karşılıksız bırakmayan Ekrem Coşkun Express Şubesi et dönerin yanında tavuk döner çeşitleriyle de hizmet verecek. Ekrem Coşkun Döner işletme sahibi Vedat Sütcü,

“Bugüne kadar bizlere inanarak destek veren Seydişehir halkına teşekkür ediyoruz. Biz ‘Ne yediğini bilmek herkesin hakkı’ dedik ve bu yolculuğa böyle çıktık. Halkımız markamızı Türkiye’nin en büyük ve güvenilir, en lezzetli döner markası yaptı. Şubemiz yeni dönemde et dönerin yanında tavuk döner çeşitleriyle de hizmet verecek.”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.