MHP İLÇE BAŞKANLIĞINDAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Güncel 18.03.2023 - 07:44, Güncelleme: 18.03.2023 - 13:11
 

MHP İLÇE BAŞKANLIĞINDAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Seydişehir MHP İlçe Başkanlığı18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili mesaj yayınladı.

18 Mart Çanakkale zaferi dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı EYYUP GÜL' ün Mesajı; “Çanakkale zaferi yenilmez denen çok uluslu emperyalist güçlere, büyük Türk milletinin inanç azim ve vatanseverlik duyguları ile dur diyerek diz çöktürdüğü zaferin adıdır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk gerçeğinin ortaya çıktığı ulus olma bilincimizin yeşerdiği bu zafer aynı zamanda Dünyada ezilmiş mazlum uluslarca da örnek alınmıştır. Çanakkale savaşlarıyla başlayıp kurtuluşa kadar taşınan, Mustafa Kemal önderliğinde gerçekleştirilen milli mücadelenin temelleri “Çanakkale geçilmez” sözü ile yazılan bu büyük destan ile atılmıştır. Türk askeri Çanakkale’de vatanı için gösterdiği büyük kahramanlıkla anılırken, düşman karşısında dahi insan hayatına saygılı ve vicdanlı olabilme anlayışını da tüm dünyaya göstermiştir. 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. yıldönümünde bu büyük destanda mücadele veren başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı minnet, saygı ve rahmetle anıyoruz.” Ramazan-ı Şerif'in habercisi olan Berat Kandili'nin tüm Türk ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim. 
Seydişehir MHP İlçe Başkanlığı18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili mesaj yayınladı.

18 Mart Çanakkale zaferi dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı EYYUP GÜL' ün Mesajı; “Çanakkale zaferi yenilmez denen çok uluslu emperyalist güçlere, büyük Türk milletinin inanç azim ve vatanseverlik duyguları ile dur diyerek diz çöktürdüğü zaferin adıdır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk gerçeğinin ortaya çıktığı ulus olma bilincimizin yeşerdiği bu zafer aynı zamanda Dünyada ezilmiş mazlum uluslarca da örnek alınmıştır.

Çanakkale savaşlarıyla başlayıp kurtuluşa kadar taşınan, Mustafa Kemal önderliğinde gerçekleştirilen milli mücadelenin temelleri “Çanakkale geçilmez” sözü ile yazılan bu büyük destan ile atılmıştır. Türk askeri Çanakkale’de vatanı için gösterdiği büyük kahramanlıkla anılırken, düşman karşısında dahi insan hayatına saygılı ve vicdanlı olabilme anlayışını da tüm dünyaya göstermiştir. 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. yıldönümünde bu büyük destanda mücadele veren başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı minnet, saygı ve rahmetle anıyoruz.” Ramazan-ı Şerif'in habercisi olan Berat Kandili'nin tüm Türk ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.