18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 108. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI (Videolu)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 18.03.2023 - 12:52, Güncelleme: 18.03.2023 - 14:43
 

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 108. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI (Videolu)

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıl dönümü ilçemizde de kutlandı.

Seydişehir’deki kutlamalar Hükümet Meydanı önündeki Atatürk büstüne çelenk konulmasıyla başladı. Ardından Şaban Cengiz Kültür Merkezinde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın akabinde Mahmut Esat Anadolu Lisesi’nin hazırlamış olduğu programla devam etti. Askerlik Şubesi Başkanı Personel Asteğmen Murat Akgül Şehitler ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Söğüt günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Okul öğrencilerinin 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili şiirlerini okumasıyla program sona erdi. Programdan sonra Şaban Cengiz Kültür Merkezi salonu içerisinde Kaymakamlığın hazırlamış olduğu proje kapsamında Seydişehir’de okuyan öğrencilerin katıldığı 18 Mart Çanakkale Zaferini anlatan resim sergisi gezildi. İlçemizdeki kutlamalar şehitlik ziyaretinden sonra Belediye Başkanlığı ve Kaymakamlığın şehit aileleri ve gazilerin onuruna verilen yemekle son bulacak.    
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıl dönümü ilçemizde de kutlandı.

Seydişehir’deki kutlamalar Hükümet Meydanı önündeki Atatürk büstüne çelenk konulmasıyla başladı. Ardından Şaban Cengiz Kültür Merkezinde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın akabinde Mahmut Esat Anadolu Lisesi’nin hazırlamış olduğu programla devam etti.

Askerlik Şubesi Başkanı Personel Asteğmen Murat Akgül Şehitler ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Söğüt günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Okul öğrencilerinin 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili şiirlerini okumasıyla program sona erdi.

Programdan sonra Şaban Cengiz Kültür Merkezi salonu içerisinde Kaymakamlığın hazırlamış olduğu proje kapsamında Seydişehir’de okuyan öğrencilerin katıldığı 18 Mart Çanakkale Zaferini anlatan resim sergisi gezildi.

İlçemizdeki kutlamalar şehitlik ziyaretinden sonra Belediye Başkanlığı ve Kaymakamlığın şehit aileleri ve gazilerin onuruna verilen yemekle son bulacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.