STK’lardan Emniyet Müdürüne Başsağlığı Ziyareti

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 20.03.2023 - 18:28, Güncelleme: 20.03.2023 - 18:28
 

STK’lardan Emniyet Müdürüne Başsağlığı Ziyareti

Kahramanmaraş merkezli depremde Adıyaman’da yakınlarını kaybeden Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı’ya Sivil Toplum Örgütleri başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Kendisi Adıyamanlı olan İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, depremi duyar duymaz Adıyaman’a giderek gönüllü asayiş görevinde bulunmuş ve 1 aya yakın deprem bölgesinde kaldıktan sonra ilçemizdeki görevine geri dönmüştü. 4 yakınını kaybeden ve birçok yakınının da yaralandığı İlçe Emniyet Müdürü Arıcı’yı makamında ziyaret eden Sivil Toplum Örgütü Başkanları başsağlığı ve geçmiş olsun dileğinde bulundular. İlçe Emniyet Müdürlüğü Ziyaretine; Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaarslan, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, Esnaf Kefalet Odası Başkanı Durmuş Onar, Et ve Süt Ürünleri Birliği Başkanı Ergun Balcı, Türk Hava Kurumu Temsilcisi Enes Acar, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Kapkap, Ziraat Odası Başkanı Ramazan Çınar, Şoförler Odası Başkanı Hasan Ünüvar, Suğla Su Ürünleri Kooperatif başkanı Mustafa Aşkayanar ve Özçelik İş Sendikası Başkanı Hüseyin Kaban katıldı.
Kahramanmaraş merkezli depremde Adıyaman’da yakınlarını kaybeden Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı’ya Sivil Toplum Örgütleri başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Kendisi Adıyamanlı olan İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, depremi duyar duymaz Adıyaman’a giderek gönüllü asayiş görevinde bulunmuş ve 1 aya yakın deprem bölgesinde kaldıktan sonra ilçemizdeki görevine geri dönmüştü.

4 yakınını kaybeden ve birçok yakınının da yaralandığı İlçe Emniyet Müdürü Arıcı’yı makamında ziyaret eden Sivil Toplum Örgütü Başkanları başsağlığı ve geçmiş olsun dileğinde bulundular.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Ziyaretine; Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaarslan, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, Esnaf Kefalet Odası Başkanı Durmuş Onar, Et ve Süt Ürünleri Birliği Başkanı Ergun Balcı, Türk Hava Kurumu Temsilcisi Enes Acar, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Kapkap, Ziraat Odası Başkanı Ramazan Çınar, Şoförler Odası Başkanı Hasan Ünüvar, Suğla Su Ürünleri Kooperatif başkanı Mustafa Aşkayanar ve Özçelik İş Sendikası Başkanı Hüseyin Kaban katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.