OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ'NDE BALON UÇURDULAR

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 04.04.2023 - 15:37, Güncelleme: 04.04.2023 - 15:37
 

OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ'NDE BALON UÇURDULAR

Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri '2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü' dolayısıyla kırmızı balon uçurdu.

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü, ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de yapılan farkındalık etkinlikleri ile otizmin bir hastalık olmadığı vurgulandı. Kaymakamlık binası önünde Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından otizmin bir hastalık ya da eksiklik değil bir farklılık olduğunun vurgulandığı etkinliğe; Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçe protokolü, özel eğitim merkezi öğretmenleri, otizmli çocuklar ve aileleri katıldı. Programda otizmli çocuklar düzenledikleri etkinliğin sonunda programa katılanlarla birlikte şişirilmiş kırmızı balonları gökyüzüne bıraktı.
Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri '2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü' dolayısıyla kırmızı balon uçurdu.

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü, ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de yapılan farkındalık etkinlikleri ile otizmin bir hastalık olmadığı vurgulandı.

Kaymakamlık binası önünde Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından otizmin bir hastalık ya da eksiklik değil bir farklılık olduğunun vurgulandığı etkinliğe; Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçe protokolü, özel eğitim merkezi öğretmenleri, otizmli çocuklar ve aileleri katıldı.

Programda otizmli çocuklar düzenledikleri etkinliğin sonunda programa katılanlarla birlikte şişirilmiş kırmızı balonları gökyüzüne bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.