BAŞKAN TUTAL RAMAZAN AYININ BEREKETİNİ STK’LAR İLE PAYLAŞTI

Güncel 10.04.2023 - 15:59, Güncelleme: 10.04.2023 - 15:59
 

BAŞKAN TUTAL RAMAZAN AYININ BEREKETİNİ STK’LAR İLE PAYLAŞTI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ile birlikte iftar açtı.

Adile Baysal Kültür ve Sanat Evinde Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın ev sahipliği yaptığı birlik ve beraberlik iftarına STK Başkanları katıldı. Ramazan ayının sağlık, dayanışma kardeşlik, bir araya gelme açısından önemli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Seydişehir’imiz çok güçlü bir STK yapasına sahip. Her alanda aktif bir şekilde yer alan STK’larımız ile birlikte, Seydişehir’imiz için önemli çalışmalar yürütüyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüğümüz çalışmalarla Seydişehir’imize hizmet ediyoruz. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için bugün STK başkanlarımızla bir araya geliyoruz. Birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın sembolü olan Ramazan ayının bereketini birlikte paylaşıyoruz. Bu birlik ve beraberliğe, Seydişehir’imize hizmet için elini taşın altına koyan tüm STK başkanlarımıza teşekkür ediyor, birliğimizin ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum” diye konuştu.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ile birlikte iftar açtı.

Adile Baysal Kültür ve Sanat Evinde Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın ev sahipliği yaptığı birlik ve beraberlik iftarına STK Başkanları katıldı.

Ramazan ayının sağlık, dayanışma kardeşlik, bir araya gelme açısından önemli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Seydişehir’imiz çok güçlü bir STK yapasına sahip. Her alanda aktif bir şekilde yer alan STK’larımız ile birlikte, Seydişehir’imiz için önemli çalışmalar yürütüyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüğümüz çalışmalarla Seydişehir’imize hizmet ediyoruz.

Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için bugün STK başkanlarımızla bir araya geliyoruz. Birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın sembolü olan Ramazan ayının bereketini birlikte paylaşıyoruz. Bu birlik ve beraberliğe, Seydişehir’imize hizmet için elini taşın altına koyan tüm STK başkanlarımıza teşekkür ediyor, birliğimizin ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.