YUFKA ve BÖREKÇİLERDE BAYRAM TELAŞI BAŞLADI (Videolu)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.04.2023 - 12:34, Güncelleme: 15.04.2023 - 12:46
 

YUFKA ve BÖREKÇİLERDE BAYRAM TELAŞI BAŞLADI (Videolu)

Yufka ve börek imalathaneleri bayram bereketi yaşıyor.

İlçemizde faaliyet gösteren özellikle bayan işletmecilerin sahip olduğu yufka ve börek imalatçıları Ramazan Bayramı’nın yaklaştığı şu günlerde halkın talebini karşılamakta zorluk çekiyorlar. İşletme sahiplerinden biri olan Durdu Gada, işlerinin çok olduğunu bir bayram bereketi yaşadıklarını belirterek: “Odun ateşinde yaptığımız yufkamız ve Seydişehir’e özgü su böreğimize Maşallah talep çok. Diğer arkadaşlarımızla beraber fazla mesai yaparak halkımızın talebini yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi. Durdu Gada, imalat ettikleri su böreği ve yufkanın aynı zamanda Seydişehir’in yemek kültürünü de yansıttığını söyleyerek: “Bu tür imalathaneler ilçemizde çoğaldı. Sağlıklı olduğu için özellikle yufka ekmeğe talepte arttı. Bizde bu talep yoğunluğundan memnun kalıyoruz” ifadesinde bulundu.
Yufka ve börek imalathaneleri bayram bereketi yaşıyor.

İlçemizde faaliyet gösteren özellikle bayan işletmecilerin sahip olduğu yufka ve börek imalatçıları Ramazan Bayramı’nın yaklaştığı şu günlerde halkın talebini karşılamakta zorluk çekiyorlar.

İşletme sahiplerinden biri olan Durdu Gada, işlerinin çok olduğunu bir bayram bereketi yaşadıklarını belirterek: “Odun ateşinde yaptığımız yufkamız ve Seydişehir’e özgü su böreğimize Maşallah talep çok. Diğer arkadaşlarımızla beraber fazla mesai yaparak halkımızın talebini yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Durdu Gada, imalat ettikleri su böreği ve yufkanın aynı zamanda Seydişehir’in yemek kültürünü de yansıttığını söyleyerek: “Bu tür imalathaneler ilçemizde çoğaldı. Sağlıklı olduğu için özellikle yufka ekmeğe talepte arttı. Bizde bu talep yoğunluğundan memnun kalıyoruz” ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.