Konyaspor trendlere girdi

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 24.04.2023 - 22:34, Güncelleme: 24.04.2023 - 22:34
 

Konyaspor trendlere girdi

Konyaspor trendlere girdi

  3 puan + trend. İstanbul deplasmanından istediği galibiyeti alan Konyaspor, 50 binden fazla arama geçmişi sonrası Türkiye'de trend listesine girdi. Konyaspor'un maç sonu "Bayram Şekeri" paylaşımı da beğeni topladı. Konyaspor'un kazandığı maç gündeme düştü. Spor Toto Süper Lig 31. hafta mücadelesinde Konyaspor'un Kasımpaşa deplasmanında aldığı galibiyet sonrası arama motorunda en çok araştırılanlar listesinde yeşil beyazlılar 4. sırada yer aldı. Haber konusu ise galibiyetti. İlk yarıda 3 golün atıldığı ve heyecanlı geçen mücadelede goller ve pozisyonlar sonrasında A. Konyaspor trend oldu. 50 BİNDEN FAZLA HİT ALDI Maçın oynandığı gün en çok internette aranan konu ise Adana Demirspor ve Kayserispor'du. Toplam 8 golün atıldığı maçta müsabaka gündemden düşmedi. İkinci sırada Tottenham, üçüncü sırada ise lige çıkmayı garantileyen Samsunspor'un evinde galibiyet sonrası şampiyonluğunu ilan ettiği maç vardı. Konyaspor arama motorunda 50 binden fazla hit aldı. Maç sonu gönderisi de beğeni topladı.
Konyaspor trendlere girdi

 

3 puan + trend. İstanbul deplasmanından istediği galibiyeti alan Konyaspor, 50 binden fazla arama geçmişi sonrası Türkiye'de trend listesine girdi. Konyaspor'un maç sonu "Bayram Şekeri" paylaşımı da beğeni topladı.

Konyaspor'un kazandığı maç gündeme düştü. Spor Toto Süper Lig 31. hafta mücadelesinde Konyaspor'un Kasımpaşa deplasmanında aldığı galibiyet sonrası arama motorunda en çok araştırılanlar listesinde yeşil beyazlılar 4. sırada yer aldı. Haber konusu ise galibiyetti. İlk yarıda 3 golün atıldığı ve heyecanlı geçen mücadelede goller ve pozisyonlar sonrasında A. Konya spor trend oldu.

50 BİNDEN FAZLA HİT ALDI Maçın oynandığı gün en çok internette aranan konu ise Adana Demir spor ve Kayserispor'du. Toplam 8 golün atıldığı maçta müsabaka gündemden düşmedi. İkinci sırada Tottenham, üçüncü sırada ise lige çıkmayı garantileyen Samsunspor'un evinde galibiyet sonrası şampiyonluğunu ilan ettiği maç vardı. Konya spor arama motorunda 50 binden fazla hit aldı. Maç sonu gönderisi de beğeni topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.