“SAĞLIK İÇİN HAREKET EDELİM”

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 08.05.2023 - 18:14, Güncelleme: 08.05.2023 - 18:14
 

“SAĞLIK İÇİN HAREKET EDELİM”

Seydişehir'de sağlıklı yaşam yürüyüşü düzenlendi.

Seydişehir Kaymakamlığı, Seydişehir Belediye Başkanlığı ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ile birlikte Organize edilen "Obezite ve Bağımlılık" konusuna dikkat çekmek amacıyla Kuğulu göletleri etrafında  “Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” düzenlendi. Bugün saat 14:00 de Marangozlar Sanayi arkası Kuğulu göletlerinde başlayan yürüyüşe Kaymakam Deniz Pişkin, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Özer, İlçe Müftüsü Adem Bebek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, sağlık personeli, okul öğrencileri ve gönüllü vatandaşlar katıldı. İlçe Daire amirleri ve vatandaşların yoğun katılımı sonrasında Kuğulu Park Mesire alanında yürüyüş sonlandı.    
Seydişehir'de sağlıklı yaşam yürüyüşü düzenlendi.

Seydişehir Kaymakamlığı, Seydişehir Belediye Başkanlığı ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ile birlikte Organize edilen "Obezite ve Bağımlılık" konusuna dikkat çekmek amacıyla Kuğulu göletleri etrafında  “Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” düzenlendi.

Bugün saat 14:00 de Marangozlar Sanayi arkası Kuğulu göletlerinde başlayan yürüyüşe Kaymakam Deniz Pişkin, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Özer, İlçe Müftüsü Adem Bebek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, sağlık personeli, okul öğrencileri ve gönüllü vatandaşlar katıldı.

İlçe Daire amirleri ve vatandaşların yoğun katılımı sonrasında Kuğulu Park Mesire alanında yürüyüş sonlandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.