Uğur Işılak’la binlerce kişi “Doğruya Doğru “dedi

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.05.2023 - 09:08, Güncelleme: 26.05.2023 - 09:08
 

Uğur Işılak’la binlerce kişi “Doğruya Doğru “dedi

Konya’nın Seydişehir ilçesinde binlerce kişi Uğur Işılak’la “Doğruya Doğru “dedi.

  Seydişehir Belediyesi Kültür Etkinlikleri çerçevesinde Türkiye Yüz Yılı Programında Milli İrade Meydanında Seydişehir yerel sanatçılarından Morton Müzik Grubu ve Uğur Işılak tarafından konser verildi. Konseri dinlemeye Cumhur İttifakı partilerinin ilçe başkanları ve binlerce müzik sever katıldı. Uğur Işılak Konserinden önce açılış konuşması yapan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal: Mazlumların hakkını dünyada savunan, dünya beşten büyüktür diyen bir Cumhurbaşkanımız var.Şimdi içerde ve dışarda yedi düvel birleşmiş Cumhurbaşkanımızı seçimlerde yenilgiye uğratmaya çalışıyorlar.Allahın izniyle biz bunlara izin vermeyerek 28 Mayısta onlara en iyi cevabı vereceğiz dedi. Uğur Işılak”2018 yılında Dombrayı  yazdım ve Ankara Arenada sayın Recep Tayip Erdoğan’ında bulunduğu bir dost meclisinde bu parçayı okudum .Çok beğenildi bir daha istendi tekrar okudum. Çıkışda bir gazeteci senin sanat hayatın bitti.Türkiyede siyasi bir şarkı yapanın sanat hayatı biter dedi.Bende ona ben siyasi bir şarkı değil Başbakanımız olan Recep Tayip Erdoğan gibi bir dava adamına bu şarkıyı yaptım dedim. Diyerek Belediye Başkanı Mehmet Tutal’la Dombra parçasını okudu. Aynı zamanda konsere katılan binlerce kişi ile bu yılın en sevilen seçim parçalarından olan Uğur Işılak’ın kendi yazıp söylediği “Doğruya Doğru ” parçası ile meydanı inletti. Söylediği Türkülerle dinleyicilerin kullaklarının pasını silen Uğur Işılak’a Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından  hediye takdim edildi.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde binlerce kişi Uğur Işılak’la “Doğruya Doğru “dedi.
 
Seydişehir Belediyesi Kültür Etkinlikleri çerçevesinde Türkiye Yüz Yılı Programında Milli İrade Meydanında Seydişehir yerel sanatçılarından Morton Müzik Grubu ve Uğur Işılak tarafından konser verildi.
Konseri dinlemeye Cumhur İttifakı partilerinin ilçe başkanları ve binlerce müzik sever katıldı.
Uğur Işılak Konserinden önce açılış konuşması yapan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal: Mazlumların hakkını dünyada savunan, dünya beşten büyüktür diyen bir Cumhurbaşkanımız var.Şimdi içerde ve dışarda yedi düvel birleşmiş Cumhurbaşkanımızı seçimlerde yenilgiye uğratmaya çalışıyorlar.Allahın izniyle biz bunlara izin vermeyerek 28 Mayısta onlara en iyi cevabı vereceğiz dedi.
Uğur Işılak”2018 yılında Dombrayı  yazdım ve Ankara Arenada sayın Recep Tayip Erdoğan’ında bulunduğu bir dost meclisinde bu parçayı okudum .Çok beğenildi bir daha istendi tekrar okudum. Çıkışda bir gazeteci senin sanat hayatın bitti.Türkiyede siyasi bir şarkı yapanın sanat hayatı biter dedi.Bende ona ben siyasi bir şarkı değil Başbakanımız olan Recep Tayip Erdoğan gibi bir dava adamına bu şarkıyı yaptım dedim.
Diyerek Belediye Başkanı Mehmet Tutal’la Dombra parçasını okudu.
Aynı zamanda konsere katılan binlerce kişi ile bu yılın en sevilen seçim parçalarından olan Uğur Işılak’ın kendi yazıp söylediği “Doğruya Doğru ” parçası ile meydanı inletti.
Söylediği Türkülerle dinleyicilerin kullaklarının pasını silen Uğur Işılak’a Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından  hediye takdim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.