JUDO ANTRENÖRÜ HÜSAMETTİN ÇELİK DUALARINIZI BEKLİYOR

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 02.06.2023 - 14:24, Güncelleme: 02.06.2023 - 22:25
 

JUDO ANTRENÖRÜ HÜSAMETTİN ÇELİK DUALARINIZI BEKLİYOR

Seydişehir’i Judo ile tanıştıran Hüsamettin Çelik sevenlerin duasını bekliyor.

48 yıldır judo camiasının içinde bulunan Seydişehirli sporcuları judo ile tanıştıran yüzlerce sporcuyu Türkiye şampiyonu yapan aynı zamanda çok sayıda sporcuyu da  Avrupa’da dereceye sokan Hüsamettin Çelik rahatsızlanması sonucunda Konya’da yoğun bakıma kaldırıldı. Milli takım teknik direktörlüğü de yapan Konya’da hocalığa aktif olarak devam eden Hüsamettin Çelik geçen dönem Judo Federasyonu Başkanlığı’na da adaylığını koymuştu. Çelik az bir oyla başkanlığı kaybetse de camiası tarafından sevilen bir hoca olduğunu ortaya koydu.
Seydişehir’i Judo ile tanıştıran Hüsamettin Çelik sevenlerin duasını bekliyor.

48 yıldır judo camiasının içinde bulunan Seydişehirli sporcuları judo ile tanıştıran yüzlerce sporcuyu Türkiye şampiyonu yapan aynı zamanda çok sayıda sporcuyu da  Avrupa’da dereceye sokan Hüsamettin Çelik rahatsızlanması sonucunda Konya’da yoğun bakıma kaldırıldı.

Milli takım teknik direktörlüğü de yapan Konya’da hocalığa aktif olarak devam eden Hüsamettin Çelik geçen dönem Judo Federasyonu Başkanlığı’na da adaylığını koymuştu.

Çelik az bir oyla başkanlığı kaybetse de camiası tarafından sevilen bir hoca olduğunu ortaya koydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.