Halk Müziği Sanatçısı Çelik’in Seydişehir Sevgisi

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.06.2023 - 15:39, Güncelleme: 06.06.2023 - 15:39
 

Halk Müziği Sanatçısı Çelik’in Seydişehir Sevgisi

Bir düğünde sahne almak için ilçemize gelen Seydişehirli sanatçı Sami Çelik dostlarıyla da buluşarak beraber anıları tazelediler.

Seydişehir’i çok sevdiğini ifade eden Çelik, her fırsatta Seydişehir’e geldiğini ve bu şehirde kopamadığını söyledi. Geçtiğimiz günlerde Seydişehir’deki bir düğünde sahne alan ünlü halk müziği sanatçısı hemşehrimiz Sami Çelik, “Seydişehir’i çok seviyorum. Her fırsatta gelmeye çalışıyorum. Burası benim çocukluğumun gençliğimin geçtiği yer” diyerek Seydişehir’e olan sevgisini ifade etti. Seydişehir Millet Bahçesinde yeni Düğün Salonunda gerçekleşen Osman Topaç’ın oğlunun düğününde sahne almadan önce Seydişehirli dostlarıyla görüşen ve bol bol hatıra resmi çekinen sanatçı Çelik, küpe dağına bakarak: “Yok böyle bir güzellik. Şu memleketimizin güzelliğine bak” diyerek ilçemize hayranlığını dile getirdi.
Bir düğünde sahne almak için ilçemize gelen Seydişehirli sanatçı Sami Çelik dostlarıyla da buluşarak beraber anıları tazelediler.

Seydişehir’i çok sevdiğini ifade eden Çelik, her fırsatta Seydişehir’e geldiğini ve bu şehirde kopamadığını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Seydişehir’deki bir düğünde sahne alan ünlü halk müziği sanatçısı hemşehrimiz Sami Çelik, “Seydişehir’i çok seviyorum. Her fırsatta gelmeye çalışıyorum. Burası benim çocukluğumun gençliğimin geçtiği yer” diyerek Seydişehir’e olan sevgisini ifade etti.

Seydişehir Millet Bahçesinde yeni Düğün Salonunda gerçekleşen Osman Topaç’ın oğlunun düğününde sahne almadan önce Seydişehirli dostlarıyla görüşen ve bol bol hatıra resmi çekinen sanatçı Çelik, küpe dağına bakarak: “Yok böyle bir güzellik. Şu memleketimizin güzelliğine bak” diyerek ilçemize hayranlığını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.