ÇİFTÇİLER: “YENİ TMO ALIM MERKEZİ İNŞALLAH ZAMANINDA HİZMETE GİRER”

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 07.06.2023 - 15:06, Güncelleme: 08.06.2023 - 23:11
 

ÇİFTÇİLER: “YENİ TMO ALIM MERKEZİ İNŞALLAH ZAMANINDA HİZMETE GİRER”

Cezaevinin üst tarafındaki TMO hububat ölçüm ve satım alma merkezi yeni TOKİ alanında yer alması nedeniyle kapanmıştı.

Seydişehir çiftçisinin mağdur edilmemesi için Seydişehir Ziraat Odası ve belediye işbirliğiyle yeni TMO alım merkezinin inşaatına hızla başlandı. Saadetler Mahallesinde bulunan yeni TOKİ sahasını geçtikten sonra Gazze Şehit Parkına 500 metre kadar ilerisindeki alana kurulacak yeni TMO hububat alım merkezi hasat zamanına yetiştirilmek için büyük çaba gösteriliyor. Seydişehirli çiftçiler ilçede TMO ajansının olmayışı nedeniyle her yıl Seydişehir’de alım olup olmayacağını sıkıntısı yaşıyorlardı. Çiftçiler bu seferde alım merkezinin başka bir alana taşınmasıyla bu yılki alımların aksaması kaygısını yaşıyor. Gözler ilçe Ziraat Odası ve Belediye kendi imkanlarıyla yapımının devam ettiği yeni alım merkezinin, bu yıl aksamadan alım yapabilmesi için gerekli onayı verecek olan Beyşehir TMO Ajansına çevrildi. İlçemizdeki çiftçiler “İnşallah yeni TMO alım merkezi zamanında biter, Beyşehir TMO Ajansı da gerekli titizliği gösterirse bu yıl sıkıntı yaşamayız” dedi.
Cezaevinin üst tarafındaki TMO hububat ölçüm ve satım alma merkezi yeni TOKİ alanında yer alması nedeniyle kapanmıştı.

Seydişehir çiftçisinin mağdur edilmemesi için Seydişehir Ziraat Odası ve belediye işbirliğiyle yeni TMO alım merkezinin inşaatına hızla başlandı.

Saadetler Mahallesinde bulunan yeni TOKİ sahasını geçtikten sonra Gazze Şehit Parkına 500 metre kadar ilerisindeki alana kurulacak yeni TMO hububat alım merkezi hasat zamanına yetiştirilmek için büyük çaba gösteriliyor.

Seydişehirli çiftçiler ilçede TMO ajansının olmayışı nedeniyle her yıl Seydişehir’de alım olup olmayacağını sıkıntısı yaşıyorlardı.

Çiftçiler bu seferde alım merkezinin başka bir alana taşınmasıyla bu yılki alımların aksaması kaygısını yaşıyor.

Gözler ilçe Ziraat Odası ve Belediye kendi imkanlarıyla yapımının devam ettiği yeni alım merkezinin, bu yıl aksamadan alım yapabilmesi için gerekli onayı verecek olan Beyşehir TMO Ajansına çevrildi.

İlçemizdeki çiftçiler “İnşallah yeni TMO alım merkezi zamanında biter, Beyşehir TMO Ajansı da gerekli titizliği gösterirse bu yıl sıkıntı yaşamayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.