AĞAÇLARIN KESİLMESİYLE İLGİLİ MÜFTÜLÜKTEN AÇIKLAMA

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 10.06.2023 - 14:38, Güncelleme: 10.06.2023 - 14:38
 

AĞAÇLARIN KESİLMESİYLE İLGİLİ MÜFTÜLÜKTEN AÇIKLAMA

Seyyid Harun cami etrafındaki ağaçların kesilmesiyle ilgili Müftülükten bir açıklama geldi.

Edinilen bilgiye göre Seyyid Harun Projesi caminin etrafının düzenlenmesi noktasında kot düşüklüğü olacağından ağaçların taşınacağı bildirilmişti. Müftülükte kotu yüksek olduğu için cami içerisinde rutubet oluşturduğunu ve bina için tehlike yarattığını ağaçların taşınmasının uygun olduğunu ifade eden bir açıklamada bulundu. Taşınan ağaçların yerine bodur ve süs ağaçların dikileceğinden bir sakınca görünmediği belirtildi. Daha öncede Seydişehir ve Büyükşehir Belediyesi Seyyid Harun Cami Derneği etrafındaki ağaçların kesilmesi ve taşınmasıyla ilgili parti başkanlarının fikirlerini almış ve toprak seviyesinin düşürülerek planlı bir çevre düzenlemesi ve ağaçlandırmanın yapılması konusunda mutabakat sağlanmıştı.
Seyyid Harun cami etrafındaki ağaçların kesilmesiyle ilgili Müftülükten bir açıklama geldi.

Edinilen bilgiye göre Seyyid Harun Projesi caminin etrafının düzenlenmesi noktasında kot düşüklüğü olacağından ağaçların taşınacağı bildirilmişti.

Müftülükte kotu yüksek olduğu için cami içerisinde rutubet oluşturduğunu ve bina için tehlike yarattığını ağaçların taşınmasının uygun olduğunu ifade eden bir açıklamada bulundu.

Taşınan ağaçların yerine bodur ve süs ağaçların dikileceğinden bir sakınca görünmediği belirtildi.

Daha öncede Seydişehir ve Büyükşehir Belediyesi Seyyid Harun Cami Derneği etrafındaki ağaçların kesilmesi ve taşınmasıyla ilgili parti başkanlarının fikirlerini almış ve toprak seviyesinin düşürülerek planlı bir çevre düzenlemesi ve ağaçlandırmanın yapılması konusunda mutabakat sağlanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.