İLÇEMİZE YENİ VİZYON KATACAK UNLU MAMULLER&KAFE AÇILDI

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.06.2023 - 14:39, Güncelleme: 15.06.2023 - 14:44
 

İLÇEMİZE YENİ VİZYON KATACAK UNLU MAMULLER&KAFE AÇILDI

Selçuklu Diyarı Unlu Mamuller & Moka Express Gel Al Kahve Noktası bugün dualarla açıldı.

İlçemizde KOSKİ Kavşağında yoğun katılımla gerçekleşen Selçuklu Diyarı Unlu Mamuller & Moka Express Gel Al Kahve Noktasının açılışına; Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkan Yard. Mehmet Çetinel, İlçe Müftüsü Adem Bebek, STK Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesinin kesiminden sonra İlçe Müftüsü Adem Bebek’in dua okumasının ardından katılımcılara ikramlarda bulunuldu. Selçuklu Diyarı Unlu Mamullerinin 3. Şubesi olan KOSKİ kavşağındaki yeni yerlerinde diğer şubelerinde olduğu gibi günlük taze tatlı, tuzlu kurabiye, pasta ve ekmek çeşitleri ve güler yüzlü personeliyle vatandaşların hizmetine devam edecek. Bunun yanı sıra trendlere uygun Moka Express Gel Al Kahve ile de birbirinden farklı kahve çeşitleri satışı sunulacak. İş yeri sahiplerinin yaptığı açıklamada: “Günümüzün değişen, gelişen trendlerini dikkate alarak hedef tüketici beklentilerimize uygun bir hazırlık sürecinden sonra kafe ve unlu mamuller konseptimizi içeren tarzda yeni iş yerimizi açtık. Selçuklu Diyarı Unlu Mamuller olarak 3. Şubemiz. Hedefimim şube sayısını artırmak. İnşallah nasip olur. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.  
Selçuklu Diyarı Unlu Mamuller & Moka Express Gel Al Kahve Noktası bugün dualarla açıldı.

İlçemizde KOSKİ Kavşağında yoğun katılımla gerçekleşen Selçuklu Diyarı Unlu Mamuller & Moka Express Gel Al Kahve Noktasının açılışına; Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkan Yard. Mehmet Çetinel, İlçe Müftüsü Adem Bebek, STK Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesinin kesiminden sonra İlçe Müftüsü Adem Bebek’in dua okumasının ardından katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

Selçuklu Diyarı Unlu Mamullerinin 3. Şubesi olan KOSKİ kavşağındaki yeni yerlerinde diğer şubelerinde olduğu gibi günlük taze tatlı, tuzlu kurabiye, pasta ve ekmek çeşitleri ve güler yüzlü personeliyle vatandaşların hizmetine devam edecek. Bunun yanı sıra trendlere uygun Moka Express Gel Al Kahve ile de birbirinden farklı kahve çeşitleri satışı sunulacak.

İş yeri sahiplerinin yaptığı açıklamada: “Günümüzün değişen, gelişen trendlerini dikkate alarak hedef tüketici beklentilerimize uygun bir hazırlık sürecinden sonra kafe ve unlu mamuller konseptimizi içeren tarzda yeni iş yerimizi açtık. Selçuklu Diyarı Unlu Mamuller olarak 3. Şubemiz. Hedefimim şube sayısını artırmak. İnşallah nasip olur. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.