Arpa Eken Çiftçinin Yüzü Gülüyor (VİDEOLU)

Güncel 21.06.2023 - 16:19, Güncelleme: 22.06.2023 - 13:37
 

Arpa Eken Çiftçinin Yüzü Gülüyor (VİDEOLU)

Seydişehir’de arpa hasatı başladı.

Bu yıl havaların yağışlı geçmesiyle ilk arpa hasadını yapan çiftçilerimizden Hasan Ünüvar, “Bu yıl Maşallah arpamız çok verimli. Dönüm başına 1 buçuk ton arpa kaldıracağız. Bu sene bahar ayının bol yağışlı geçmesi arpa ekenlerin yüzünü güldürdü” dedi. Çiftçi Hasan Ünüvar, Arpayı kaldırdıktan sonra bu alana karpuz ekeceklerini belirterek: “Bu yıl arpa hasadını erken yaptığımız için yerine karpuz ekeceğiz. Bu seneki yağmurlarla bütün ürünlerde yüzümüz güldü” dedi.  
Seydişehir’de arpa hasatı başladı.

Bu yıl havaların yağışlı geçmesiyle ilk arpa hasadını yapan çiftçilerimizden Hasan Ünüvar, “Bu yıl Maşallah arpamız çok verimli. Dönüm başına 1 buçuk ton arpa kaldıracağız. Bu sene bahar ayının bol yağışlı geçmesi arpa ekenlerin yüzünü güldürdü” dedi.

Çiftçi Hasan Ünüvar, Arpayı kaldırdıktan sonra bu alana karpuz ekeceklerini belirterek: “Bu yıl arpa hasadını erken yaptığımız için yerine karpuz ekeceğiz. Bu seneki yağmurlarla bütün ürünlerde yüzümüz güldü” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.