Yeni TMO Alımlara Başladı

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 17.07.2023 - 15:50, Güncelleme: 17.07.2023 - 15:55
 

Yeni TMO Alımlara Başladı

TMO yeni yerinde hububat alımlarına başladı.

Saadetler Mahallesi’nde bulunan TMO'nun yeni yerinde arpa ve buğday alımlarına başlandı. Çiftçiler yeni TMO yerinden memnun. Alımların başladığı TMO kantarında yoğunluk yaşanıyor. Bu yıl 1,5 ay gibi kısa bir sürede yeni yeri tamamlanan ve 17.07.2023 Pazartesi günü itibariyle alımlara başlayan TMO yeni yerinden çiftçilerin memnun olduğu öğrenildi. Yetkililerden yapılan açıklamaya göre TMO’da alımların randevu sistemiyle yapıldığı hatırlatılarak: "Alımların başladığı ilk günlerde yoğunluk yaşanıyor. Ürün getiren çiftçilerimizin uzun süre beklememesi için randevu alarak gelmeleri gerekiyor" dedi.  
TMO yeni yerinde hububat alımlarına başladı.

Saadetler Mahallesi’nde bulunan TMO'nun yeni yerinde arpa ve buğday alımlarına başlandı. Çiftçiler yeni TMO yerinden memnun. Alımların başladığı TMO kantarında yoğunluk yaşanıyor.

Bu yıl 1,5 ay gibi kısa bir sürede yeni yeri tamamlanan ve 17.07.2023 Pazartesi günü itibariyle alımlara başlayan TMO yeni yerinden çiftçilerin memnun olduğu öğrenildi.

Yetkililerden yapılan açıklamaya göre TMO’da alımların randevu sistemiyle yapıldığı hatırlatılarak: "Alımların başladığı ilk günlerde yoğunluk yaşanıyor. Ürün getiren çiftçilerimizin uzun süre beklememesi için randevu alarak gelmeleri gerekiyor" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.