Havadan ve Karadan Denetimler Sıklaştı…

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 21.07.2023 - 16:46, Güncelleme: 21.07.2023 - 16:46
 

Havadan ve Karadan Denetimler Sıklaştı…

Dışardan gelen araçların çoğalması sebebiyle kazalar artınca İlçe Emniyeti de denetimleri sıkılaştırdı.

Antalya- Konya yolunda tatil mevsimi nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanması, şehir merkezinde de dışardan gelen araçların artmasıyla trafiği rahatlatmak için İlçe Emniyeti de havadan ve karadan denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. Dumlupınar Kavşağında drone ile yolu denetleyen trafik polislerinin kamerasına çok sayıda kırmızı ışık ve hız ihlali yansıdı. Şehir merkezindeki uygulamalarda ehliyetsiz ve plakasız motosiklet kullanan sürücülere ağır para cezalarının yazılmasının yanı sıra araçları da trafikten men edildi. Emniyet yetkililerinden edinilen bilgiye göre son günlerde Seydişehir’e dışardan çok fazla araç girişi olduğunu ve bu durumun merkez trafiğini olumsuz etkilediği, bu nedenle trafiği rahatlatmak için uygulamaların sıklaştırılarak devam edeceği öğrenildi.  
Dışardan gelen araçların çoğalması sebebiyle kazalar artınca İlçe Emniyeti de denetimleri sıkılaştırdı.

Antalya- Konya yolunda tatil mevsimi nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanması, şehir merkezinde de dışardan gelen araçların artmasıyla trafiği rahatlatmak için İlçe Emniyeti de havadan ve karadan denetimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Dumlupınar Kavşağında drone ile yolu denetleyen trafik polislerinin kamerasına çok sayıda kırmızı ışık ve hız ihlali yansıdı.

Şehir merkezindeki uygulamalarda ehliyetsiz ve plakasız motosiklet kullanan sürücülere ağır para cezalarının yazılmasının yanı sıra araçları da trafikten men edildi.

Emniyet yetkililerinden edinilen bilgiye göre son günlerde Seydişehir’e dışardan çok fazla araç girişi olduğunu ve bu durumun merkez trafiğini olumsuz etkilediği, bu nedenle trafiği rahatlatmak için uygulamaların sıklaştırılarak devam edeceği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.