Seydişehir Gençlik Festivali Sami Çelik ve Semicenk konseri ile son buldu. (videolu)

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 21.08.2023 - 00:20, Güncelleme: 21.08.2023 - 09:15
 

Seydişehir Gençlik Festivali Sami Çelik ve Semicenk konseri ile son buldu. (videolu)

Seydişehir Gençlik Festivali Sami Çelik ve Semicenk konseri ile son buldu.

  10 binlerce kişinin katılıdığı Seydişehir Gençlik festivalinde Sami Çelik söylediği türküler ve Konya havaları dinleyicileri kendisine hayran bırakırken ,Semicenk ise söylediği şarkılarla gençleri gönüllerince eğlendirdi. Saat 20:00 da sahne alan Sami Çelik kosneri sonrası , konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal yüzden fazla eser yaptıklarını söyleyerek bunlardan önemli gördüğü bir kaçını vatandaşlarla paylaştı. Dinleyicilerden seneye de böyle bir şenlik yapılması yönündeki sloganlar gelmesi üzerine  karşılık veren Başkan Tutal bizler halkımızın hizmetkarıyız onların taleplerini karşılamak bizlerin görevidir.” dedi Mehmet Tutal Festivale sponsorluk yapan iş adamlarına plaketlerini verirken onlara desteklerinden dolayı teşekkür etti. Havayi fişek gösterileri ile izleyicilere unutulmaz anlar yaşatılırken Semincek'in sahneye çıkması ile hınca hınç dolan 15 temmuz Demokrasi Meydanındaki dinleyiciler parçalara eşlik ederek güzel bir akşam geçirdiler.  
Seydişehir Gençlik Festivali Sami Çelik ve Semicenk konseri ile son buldu.

 

10 binlerce kişinin katılıdığı Seydişehir Gençlik festivalinde Sami Çelik söylediği türküler ve Konya havaları dinleyicileri kendisine hayran bırakırken ,Semicenk ise söylediği şarkılarla gençleri gönüllerince eğlendirdi.

Saat 20:00 da sahne alan Sami Çelik kosneri sonrası , konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal yüzden fazla eser yaptıklarını söyleyerek bunlardan önemli gördüğü bir kaçını vatandaşlarla paylaştı. Dinleyicilerden seneye de böyle bir şenlik yapılması yönündeki sloganlar gelmesi üzerine  karşılık veren Başkan Tutal bizler halkımızın hizmetkarıyız onların taleplerini karşılamak bizlerin görevidir.” dedi

Mehmet Tutal Festivale sponsorluk yapan iş adamlarına plaketlerini verirken onlara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Havayi fişek gösterileri ile izleyicilere unutulmaz anlar yaşatılırken Semincek'in sahneye çıkması ile hınca hınç dolan 15 temmuz Demokrasi Meydanındaki dinleyiciler parçalara eşlik ederek güzel bir akşam geçirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.