CHP ZAFER BAYRAMININ 101. YIL DÖNÜMÜNDE FENER ALAYI DÜZENLEDİ (Videolu)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 31.08.2023 - 10:22, Güncelleme: 31.08.2023 - 10:22
 

CHP ZAFER BAYRAMININ 101. YIL DÖNÜMÜNDE FENER ALAYI DÜZENLEDİ (Videolu)

CHP Seydişehir İlçe Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramının 101. yılı dolayısıyla Türk bayrağı ve meşaleler ile marşlar söyleyerek fener alayı düzenlendi.

Kaymakamlık binası önünden başlayan fener alayı, Atatürk Caddesi ve Milli Egemenlik caddesinden devam ederek Milli İrade Meydanında sona erdi. Kortej de ellerinde meşalelerle yürüyen vatandaşlar renkli görüntüler oluşturdu. Yüzlerce vatandaş Türk bayrağı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk posterleri eşliğinde marşlar söyleyerek zafer coşkusu yaşadı. Yürüyüş öncesi konuşan CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, “Bu güzel zafer coşkusuna tüm vatandaşlarımız ortak oldu. Milli bayramlar bizim için halkımızla yan yana gelerek özgürce kutlayabilmek coşkusudur. O yüzden milli bayramlarımızı en üst düzeyde, en özgürce, omuz omuza kutlayabilmek için büyük emekler veriyoruz.  Vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Öncelikle başta ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere. Bütün silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla, minnetle rahmetle anıyorum. Onlardan Allah razı olsun. Bu vatanı bize vatan yapan hiçbir şeyden kaçınmayan hayatını ortaya koyan ve özgürce, bağımsızca yaşamamıza önderlik eden o büyük lider ve şehitlerimize çok şey borçluyuz. Onlar bize bir vatan armağan ettiler. Biz de onların bıraktığı ışığı daha fazla aydınlatabilmek için var gücümüz ile izlerinden devam ediyoruz” dedi.
CHP Seydişehir İlçe Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramının 101. yılı dolayısıyla Türk bayrağı ve meşaleler ile marşlar söyleyerek fener alayı düzenlendi.

Kaymakamlık binası önünden başlayan fener alayı, Atatürk Caddesi ve Milli Egemenlik caddesinden devam ederek Milli İrade Meydanında sona erdi.

Kortej de ellerinde meşalelerle yürüyen vatandaşlar renkli görüntüler oluşturdu. Yüzlerce vatandaş Türk bayrağı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk posterleri eşliğinde marşlar söyleyerek zafer coşkusu yaşadı.

Yürüyüş öncesi konuşan CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, “Bu güzel zafer coşkusuna tüm vatandaşlarımız ortak oldu. Milli bayramlar bizim için halkımızla yan yana gelerek özgürce kutlayabilmek coşkusudur. O yüzden milli bayramlarımızı en üst düzeyde, en özgürce, omuz omuza kutlayabilmek için büyük emekler veriyoruz.  Vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Öncelikle başta ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere. Bütün silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla, minnetle rahmetle anıyorum. Onlardan Allah razı olsun. Bu vatanı bize vatan yapan hiçbir şeyden kaçınmayan hayatını ortaya koyan ve özgürce, bağımsızca yaşamamıza önderlik eden o büyük lider ve şehitlerimize çok şey borçluyuz. Onlar bize bir vatan armağan ettiler. Biz de onların bıraktığı ışığı daha fazla aydınlatabilmek için var gücümüz ile izlerinden devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.