Seydişehir T tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Hafızlık İcazet Merasimi düzenlendi

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 01.09.2023 - 23:43, Güncelleme: 01.09.2023 - 23:43
 

Seydişehir T tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Hafızlık İcazet Merasimi düzenlendi

Seydişehir T tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Hafızlık İcazet Merasimi düzenlendi

  Seydişehir İlçe Müftülüğü Cezaevi Vaizleri Yaşar Ahmet Kaysici, Bekir Şahbaz ve İmam Hatip Fatih Göksel’in rehberliğine Ceza İnfaz Kurumunda Hafızlığını tamamlayan mahkum için Hafızlık İcazet Merasimi gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program Kur’an-ı Kerim tilaveti ve protokol konuşmalarıyla devam etti. Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, cezaevi şartlarında Hafız olmanın büyük bir başarı olduğunu dile getirdi. Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Hafız olan kardeşimize cübbe ve sarık giydirerek Hafızlık İcazet Belgesini takdim etti. Yapılan duanın ardından program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Programa Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Seydişehir İlçe Müftüsü Adem Bebek, Cezaevi Savcısı Ahmet Öztürk, Cezaevi Müdürü Halil Güneş ve mahkumlar katıldı.
Seydişehir T tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Hafızlık İcazet Merasimi düzenlendi
 
Seydişehir İlçe Müftülüğü Cezaevi Vaizleri Yaşar Ahmet Kaysici, Bekir Şahbaz ve İmam Hatip Fatih Göksel’in rehberliğine Ceza İnfaz Kurumunda Hafızlığını tamamlayan mahkum için Hafızlık İcazet Merasimi gerçekleştirildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program Kur’an-ı Kerim tilaveti ve protokol konuşmalarıyla devam etti. Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, cezaevi şartlarında Hafız olmanın büyük bir başarı olduğunu dile getirdi.
Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Hafız olan kardeşimize cübbe ve sarık giydirerek Hafızlık İcazet Belgesini takdim etti. Yapılan duanın ardından program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Programa Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Seydişehir İlçe Müftüsü Adem Bebek, Cezaevi Savcısı Ahmet Öztürk, Cezaevi Müdürü Halil Güneş ve mahkumlar katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.