TV CANLI YAYIN YEREL GERÇEKLER

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.09.2023 - 14:03, Güncelleme: 06.09.2023 - 14:03
 

TV CANLI YAYIN YEREL GERÇEKLER

Pandemi ile birlikte ara verilen SEYDİMUHABBET canlı yayın programları yeni ismi YEREL GERÇEKLER ile yeniden başladı.

Moderatörlüğü Gazeteci/Yazar Hakkı Balcı’nın üstlendiği canlı yayın programının ilk konukları Gazeteciler cemiyeti başkanı Ali Saylam ve Yaylalı Medya sahibi Ömer Yaylalı oldu. 1993 yılında Kanal 2000 televizyonunda MARKAJ isimli programla başlayan SEYDİMUHABBETLE devam eden, 2023 yılında başladıkları YEREL GERÇEKLER TV canlı yayın programında tekrar yolları kesişen Hakkı Balcı ve Ömer Yaylalı yaklaşık 30 yıldır Seydişehir’in televizyon açığını kapatıyorlar. Geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen sezonun ilk canlı yayın programında Hakkı Balcı’nın konukları Ali Saylam ve Ömer Yaylalı ve Ali Saylam’dı… Konu son günlerin gündemden düşmeyen ataması çıkan kaymakam Deniz pişkinin sosyal medyadan yaptığı açıklamasıydı. Program ilgiyle izlendi.  Hakkı balcı' ya başarılar diliyoruz.
Pandemi ile birlikte ara verilen SEYDİMUHABBET canlı yayın programları yeni ismi YEREL GERÇEKLER ile yeniden başladı.

Moderatörlüğü Gazeteci/Yazar Hakkı Balcı’nın üstlendiği canlı yayın programının ilk konukları Gazeteciler cemiyeti başkanı Ali Saylam ve Yaylalı Medya sahibi Ömer Yaylalı oldu.

1993 yılında Kanal 2000 televizyonunda MARKAJ isimli programla başlayan SEYDİMUHABBETLE devam eden, 2023 yılında başladıkları YEREL GERÇEKLER TV canlı yayın programında tekrar yolları kesişen Hakkı Balcı ve Ömer Yaylalı yaklaşık 30 yıldır Seydişehir’in televizyon açığını kapatıyorlar.

Geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen sezonun ilk canlı yayın programında Hakkı Balcı’nın konukları Ali Saylam ve Ömer Yaylalı ve Ali Saylam’dı…

Konu son günlerin gündemden düşmeyen ataması çıkan kaymakam Deniz pişkinin sosyal medyadan yaptığı açıklamasıydı.

Program ilgiyle izlendi.

 Hakkı balcı' ya başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.