Fen Lisesi En Çok tercih Edilen Okullar Arasında…

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 08.09.2023 - 17:03, Güncelleme: 08.09.2023 - 17:03
 

Fen Lisesi En Çok tercih Edilen Okullar Arasında…

Seydişehir Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi, her geçen yıl başarı grafiğini yükselterek eğitim ve öğretimine devam ediyor.

2023 yılında YKS’de 66 öğrencisini yerleştirmeyi başaran Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi,  başarılı öğrencilerin en çok tercih ettiği okullar arasına girdi. Bu yıl ilk kez ilçemizde Konya’daki Fen Liselerine hiç öğrenci gitmediği gibi şehir dışından da Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi büyük talep gördü. Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi Müdürü Adıgüzel Teke, Fen Lisesinin başarısıyla ilgili yaptığı açıklamada:” Başta öğrencilerimize, onların her hâlükârda destekleyicisi, kıymetli ailelerine, okulumuz idareci ve öğretmenlerine teşekkürü bir borç biliriz” dedi.  
Seydişehir Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi, her geçen yıl başarı grafiğini yükselterek eğitim ve öğretimine devam ediyor.

2023 yılında YKS’de 66 öğrencisini yerleştirmeyi başaran Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi,  başarılı öğrencilerin en çok tercih ettiği okullar arasına girdi.

Bu yıl ilk kez ilçemizde Konya’daki Fen Liselerine hiç öğrenci gitmediği gibi şehir dışından da Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi büyük talep gördü.

Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi Müdürü Adıgüzel Teke, Fen Lisesinin başarısıyla ilgili yaptığı açıklamada:” Başta öğrencilerimize, onların her hâlükârda destekleyicisi, kıymetli ailelerine, okulumuz idareci ve öğretmenlerine teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.