Kızılca Muhtarlığı Ankara gezisine 91 mahalle sakini götürdü

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 10.09.2023 - 21:34, Güncelleme: 10.09.2023 - 21:34
 

Kızılca Muhtarlığı Ankara gezisine 91 mahalle sakini götürdü

Seydişehir’e bağlı Kızılca Mahallesi muhtarlığının organize ettiği Ankara gezisine 91 mahalleli aile katıldı.

  2 otobüsle 91 mahalle sakini için Ankara gezisi düzenleyen Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz;’’ Tüm hemşerilerimiz Ankara’yı Anıtkabir’i ve eski Meclisi görmesini amaçlayan bir gezi düzenledik. Gezimiz Mahallemizden başlayarak Ankara Anıtkabir, Eski Millet meclisi, Hacıbayramı veliyi kapsan bir tur oldu. Mahalle halkımıza bir söz vermiştim. Bu yıl bunu gerçekleştirdik. Geçtiğimiz yılda Konya Mevlana ve tarihi yerlere Mahalle halkımızı götürmüştük. ’dedi. Gezi sonrası mahalle sakinleri Muhtarları Mustafa Yılmaz’a teşekkür ederek, şimdiye kadar birçoğumuz Eski meclisi, Anıtkabir’i görmemiştik. Bu gezi sayesinde buraları görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. ’diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.
Seydişehir’e bağlı Kızılca Mahallesi muhtarlığının organize ettiği Ankara gezisine 91 mahalleli aile katıldı.

 

2 otobüsle 91 mahalle sakini için Ankara gezisi düzenleyen Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz;’’ Tüm hemşerilerimiz Ankara’yı Anıtkabir’i ve eski Meclisi görmesini amaçlayan bir gezi düzenledik.

Gezimiz Mahallemizden başlayarak Ankara Anıtkabir, Eski Millet meclisi, Hacıbayramı veliyi kapsan bir tur oldu. Mahalle halkımıza bir söz vermiştim. Bu yıl bunu gerçekleştirdik. Geçtiğimiz yılda Konya Mevlana ve tarihi yerlere Mahalle halkımızı götürmüştük. ’dedi.

Gezi sonrası mahalle sakinleri Muhtarları Mustafa Yılmaz’a teşekkür ederek, şimdiye kadar birçoğumuz Eski meclisi, Anıtkabir’i görmemiştik. Bu gezi sayesinde buraları görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. ’diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.