SEYDİŞEHİR’DE SEYDİ-VET VETERİNER KLİNİĞİ HİZMETE GİRDİ

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 21.09.2023 - 21:05, Güncelleme: 22.09.2023 - 15:00
 

SEYDİŞEHİR’DE SEYDİ-VET VETERİNER KLİNİĞİ HİZMETE GİRDİ

Seydişehir’de Seydi-vet veteriner kliniği hizmete girdi

Hacıseyit Ali Mahallesi Seyidharun Bulvarında Veteriner Hekim Bekir Girişikli ve Mehmet Sevinti tarafından kurulan Seydi-vet veteriner kliniğinin açılışına Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve çok sayıda davetli katıldı. Kuran tilaveti ve duanın ardından Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından açılış töreni gerçekleşti. Mehmet Sevinti yaptıkları açıklamada 15 yılı aşkın süredir büyükbaş hayvan sektörünün içinde çalıştıklarını, hayvancılık yapan çiftçilerin çözüm ortağı olmak için 7 /24 hizmetinde olacaklarını belirtirken, aynı zamanda petshop hayvanlarında gerek aşı takviminin takibinin gerek hayvanların bakımının önemli olduğunu bu takip işlerinde vatandaşlarımızın her daim yanında olacaklarını ifade etti.  
Seydişehir’de Seydi-vet veteriner kliniği hizmete girdi

Hacıseyit Ali Mahallesi Seyidharun Bulvarında Veteriner Hekim Bekir Girişikli ve Mehmet Sevinti tarafından kurulan Seydi-vet veteriner kliniğinin açılışına Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve çok sayıda davetli katıldı.

Kuran tilaveti ve duanın ardından Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından açılış töreni gerçekleşti.

Mehmet Sevinti yaptıkları açıklamada 15 yılı aşkın süredir büyükbaş hayvan sektörünün içinde çalıştıklarını, hayvancılık yapan çiftçilerin çözüm ortağı olmak için 7 /24 hizmetinde olacaklarını belirtirken, aynı zamanda petshop hayvanlarında gerek aşı takviminin takibinin gerek hayvanların bakımının önemli olduğunu bu takip işlerinde vatandaşlarımızın her daim yanında olacaklarını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.