Kuğulu Tabiat Parkı'na 1 Milyon 300 Bin Sazan Balığı bırakıldı.

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.10.2023 - 20:26, Güncelleme: 15.10.2023 - 20:27
 

Kuğulu Tabiat Parkı'na 1 Milyon 300 Bin Sazan Balığı bırakıldı.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde Kuğulu Tabiat Parkı'na 1 Milyon 300 Bin Sazan Balığı bırakıldı.

  Tarım ve Orman Bakanlığımızın yürütmekte olduğu ‘‘Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi kapsamında, “Sürdürülebilir Balıkçılık İçin İç Sularımızın Balıklandırılması” etkinliği çerçevesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri  ile birlikte Kuğulu Göleti’ne 1 Milyon 300 Bin “ Sazan Balığı ” yavrusu bırakıldı. Etkinliği Belediye Başkanı Mehmet Tutal İlçe Seydişehir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ünüvar katılırken tatlı su göllerini ve  göletlerini balıklandırmanın  gelecek nesiller için öneminden bahsedildi.  
Konya'nın Seydişehir ilçesinde Kuğulu Tabiat Parkı'na 1 Milyon 300 Bin Sazan Balığı bırakıldı.

 

Tarım ve Orman Bakanlığımızın yürütmekte olduğu ‘‘Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi kapsamında, “Sürdürülebilir Balıkçılık İçin İç Sularımızın Balıklandırılması” etkinliği çerçevesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri  ile birlikte Kuğulu Göleti’ne 1 Milyon 300 Bin “ Sazan Balığı ” yavrusu bırakıldı.

Etkinliği Belediye Başkanı Mehmet Tutal İlçe Seydişehir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ünüvar katılırken tatlı su göllerini ve  göletlerini balıklandırmanın  gelecek nesiller için öneminden bahsedildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.