Filistinliler için Teheccüd ve Kunut Duasına davet

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 21.10.2023 - 10:09, Güncelleme: 21.10.2023 - 19:30
 

Filistinliler için Teheccüd ve Kunut Duasına davet

Filistinliler için Teheccüd ve Kunut Duasına davet

    Seydişehir’de bazı sivil toplum örgütleri gece Saat 04.00’deFilistinli Kardeşlerimiz ve Kudüs için Seyit Harun Veli Camiinde Teheccüd ve Kunut Duasında buluşma etkinliği düzenleyecek. Sivil toplum örgütleri yaptığı açıklamada“ Ailelerimizle Birlikte “ Cumartesiyi Pazara Bağlayan Gece Saat 04.00’de Filistinli Kardeşlerimiz ve Kudüs için Seyit Harun Veli Camiinde Teheccüd ve Kunut Duasında Buluşalım. “dedi
Filistinliler için Teheccüd ve Kunut Duasına davet

 

 

Seydişehir’de bazı sivil toplum örgütleri gece Saat 04.00’deFilistinli Kardeşlerimiz ve Kudüs için Seyit Harun Veli Camiinde Teheccüd ve Kunut Duasında buluşma etkinliği düzenleyecek.

Sivil toplum örgütleri yaptığı açıklamada“ Ailelerimizle Birlikte “ Cumartesiyi Pazara Bağlayan Gece Saat 04.00’de Filistinli Kardeşlerimiz ve Kudüs için Seyit Harun Veli Camiinde Teheccüd ve Kunut Duasında Buluşalım. “dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.