Muhtar Ayşe Demir, Bakan Yerlikaya'nın misafiri idi

Güncel 28.10.2023 - 12:00, Güncelleme: 28.10.2023 - 12:21
 

Muhtar Ayşe Demir, Bakan Yerlikaya'nın misafiri idi

Muhtar Ayşe Demir, Bakan Yerlikaya'nın misafiri idi

  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Cumhuriyetin 100.Yılında yüz kadın muhtar buluşmasına kadın muhtarlarımızdan Seydişehir’den kadın muhtarlarımız dan Ayşe Demir ve Zülka Nalıncı katıldı.   Cumhuriyetin 100.Yıl ve 26 Ekim  1933 yılın da ilk kadın muhtarın seçilmesi ile muhtarlar günü olarak kabul edilmesi ile İçişleri Bakını Ali Yerlikaya’nın Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden katılan bayan muhtarlar arasında Ortakaraören Muhtarı Ayşe Demir ve Anabağlar Mahallesi Muhtarı Zülka Nalıncı konuk olarak katıldılar. Muhtar Ayşe Demir’in toplantının yapıldığı salonda bakanın yanında oturması dikkat çekti.
Muhtar Ayşe Demir, Bakan Yerlikaya'nın misafiri idi

 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Cumhuriyetin 100.Yılında yüz kadın muhtar buluşmasına kadın muhtarlarımızdan Seydişehir’den kadın muhtarlarımız dan Ayşe Demir ve Zülka Nalıncı katıldı.

 

Cumhuriyetin 100.Yıl ve 26 Ekim  1933 yılın da ilk kadın muhtarın seçilmesi ile muhtarlar günü olarak kabul edilmesi ile İçişleri Bakını Ali Yerlikaya’nın Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden katılan bayan muhtarlar arasında Ortakaraören Muhtarı Ayşe Demir ve Anabağlar Mahallesi Muhtarı Zülka Nalıncı konuk olarak katıldılar. Muhtar Ayşe Demir’in toplantının yapıldığı salonda bakanın yanında oturması dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.