CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI TANITACAK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2013 - 11:18, Güncelleme: 05.12.2013 - 11:18
 

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI TANITACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayını açıklıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayını açıklıyor. CHP İlçe teşkilatından edinilen bilgiye göre7 Aralık Cumartesi Günü  Saat  12:30 da  Belediye  Düğün Salonunda yapılacak  program ile CHP Seydişehir Belediye  Başkan adayının açıklanacağı öğrenildi.   CHP Konya Milletvekili Atilla Kart’ın da katılacağı programda partiye  belediye başkanlığı için tek adaylık dilekçesi veren Kredi ve Yurtlar Kurumu eski müdürü  Muzaffer Özdemir seçmene tanıtılacak Aday tanıtım programına tüm Seydişehir  halkının davetli olduğu bildirildi.
Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayını açıklıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayını açıklıyor.

CHP İlçe teşkilatından edinilen bilgiye göre7 Aralık Cumartesi Günü  Saat  12:30 da  Belediye  Düğün Salonunda yapılacak  program ile CHP Seydişehir Belediye  Başkan adayının açıklanacağı öğrenildi.

  CHP Konya Milletvekili Atilla Kart’ın da katılacağı programda partiye  belediye başkanlığı için tek adaylık dilekçesi veren Kredi ve Yurtlar Kurumu eski müdürü  Muzaffer Özdemir seçmene tanıtılacak

Aday tanıtım programına tüm Seydişehir  halkının davetli olduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.