Yerel seçimler de aday adaylık süreci başlıyor

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 05.11.2023 - 21:26, Güncelleme: 05.11.2023 - 21:26
 

Yerel seçimler de aday adaylık süreci başlıyor

Yerel seçimler de aday adaylık süreci başlıyor

  Daha önce Mehmet Tutal ve Abdulkadir Çat adaylığını açıklaıştı.Önümüz deki haftadan başlayarak siyasi partilerin yerel seçimler de aday olmak isteyenlerin başvurularını kabul etmeye başlayacağı öğrenildi. Aralık ayının ilk haftasında da aday adaylarının durumunun netleşmesi bekleniyor. Konu ile kulis  bilgiye göre Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın yeniden aday adayı olacağı kesinleşti. Diğer adaylardan Abdulkadir Çat’ın bu seçimlerde bağamsız aday olmayıp bir partiden aday olacağı ama aday adayı olacağı partinin kesinleşmediği edilen bilgiler arasında. Yerel seçimlerde ittifakın ise Cumhur ittifakın da bu hafta sonu itibari ile karara bağlanacağı , Millet İttifakın da ise CHP de kongre sürecinin bitimi ile aday adaylarının durumunun ele alınacağı öğrenildi. Kamuoyunda merak konusu olan bölgesel ittifakların akıbeti ise aday adayları çıkmasına rağmen belirsizliğini şu an koruyor. Toroslar Gazetesi olarak ekibimiz, 9 Mart yapılacak yerel seçimler de Seydişehir’de diğer seçimlerde olduğu gibi yine seçim atmosferini en objektif biçimde takip, okurlarımıza duyurmaya çalışacağız.
Yerel seçimler de aday adaylık süreci başlıyor

 

Daha önce Mehmet Tutal ve Abdulkadir Çat adaylığını açıklaıştı.Önümüz deki haftadan başlayarak siyasi partilerin yerel seçimler de aday olmak isteyenlerin başvurularını kabul etmeye başlayacağı öğrenildi. Aralık ayının ilk haftasında da aday adaylarının durumunun netleşmesi bekleniyor. Konu ile kulis  bilgiye göre Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın yeniden aday adayı olacağı kesinleşti.

Diğer adaylardan Abdulkadir Çat’ın bu seçimlerde bağamsız aday olmayıp bir partiden aday olacağı ama aday adayı olacağı partinin kesinleşmediği edilen bilgiler arasında.

Yerel seçimlerde ittifakın ise Cumhur ittifakın da bu hafta sonu itibari ile karara bağlanacağı , Millet İttifakın da ise CHP de kongre sürecinin bitimi ile aday adaylarının durumunun ele alınacağı öğrenildi.

Kamuoyunda merak konusu olan bölgesel ittifakların akıbeti ise aday adayları çıkmasına rağmen belirsizliğini şu an koruyor.

Toroslar Gazetesi olarak ekibimiz, 9 Mart yapılacak yerel seçimler de Seydişehir’de diğer seçimlerde olduğu gibi yine seçim atmosferini en objektif biçimde takip, okurlarımıza duyurmaya çalışacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.