Üç Karaören Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öğrencilere burs yardımında bulundu.

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 08.11.2023 - 19:58, Güncelleme: 08.11.2023 - 19:58
 

Üç Karaören Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öğrencilere burs yardımında bulundu.

Üç Karaören Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 21 öğrenciye burs yardımında bulundu.

Ortakaraörenli, Başkaraörenli ve Aşağıkaraörenlilerin kurmuş olduğu Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Üç Karaörenli üniversitede okuyan başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak amacıyla 21 öğrenciye burs yardımında bulundu.    1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında alınan başvurular,oluşturulan mütevelli heyeti tarafından değerlendirilip Ekim ayı içerisinde sonuçlandı. Dernek yetkilileri yaptıkları açıklamada  “8  ay boyunca verilecek olan burslar 01 Kasım 2023 tarihi itibari ile öğrenci kardeşlerimizin hesaplarına aktarılmıştır. Burs konusunda destek olan hayırseverlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. İlkini bu sene gerçekleştirdiğimiz burs hayrının her sene artarak devam edip gelenekselleşmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu noktada siz yardımsever hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz. Burs almaya hak kazanan öğrenci kardeşlerimizin de önce ülkemize sonra köyümüze hayırlı evlatlar olmalarını diliyor ve her zaman olduğu gibi  gurbette de onların yanlarında olduğumuzu bildirmek istiyoruz.”dediler
Üç Karaören Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 21 öğrenciye burs yardımında bulundu.

Ortakaraörenli, Başkaraörenli ve Aşağıkaraörenlilerin kurmuş olduğu Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Üç Karaörenli üniversitede okuyan başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak amacıyla 21 öğrenciye burs yardımında bulundu.

 

 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında alınan başvurular,oluşturulan mütevelli heyeti tarafından değerlendirilip Ekim ayı içerisinde sonuçlandı.

Dernek yetkilileri yaptıkları açıklamada  “8  ay boyunca verilecek olan burslar 01 Kasım 2023 tarihi itibari ile öğrenci kardeşlerimizin hesaplarına aktarılmıştır. Burs konusunda destek olan hayırseverlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. İlkini bu sene gerçekleştirdiğimiz burs hayrının her sene artarak devam edip gelenekselleşmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu noktada siz yardımsever hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz. Burs almaya hak kazanan öğrenci kardeşlerimizin de önce ülkemize sonra köyümüze hayırlı evlatlar olmalarını diliyor ve her zaman olduğu gibi  gurbette de onların yanlarında olduğumuzu bildirmek istiyoruz.”dediler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.