CHP adaylarını ön seçimle belirleyecek

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 11.11.2023 - 12:20, Güncelleme: 11.11.2023 - 13:20
 

CHP adaylarını ön seçimle belirleyecek

Seydişehir İlçe CHP İlçe örgütü yerel seçimlerde belediye başkan adayını ön seçimle belirleyecek.

31 Mart 2024 de yapılacak belediye başkanlığı seçimlerinde partilerde aday adayı başvuruları başladı. CHP ilçe teşkilat adayını ön seçimlerle belirleyeceği öğrenildi. CHP se şuanda belediye başkanı aday adaylığında kulis bilgilerine göre Hasan Dedeoğlu, Mehmet Kacaroğlu aday sayısının artması bekleniyor. Aday adaylığı başvurusunun başladığı Ak Partide ise Ankara genel merkezse iki partinin yetkili organlarının ittifak görüşmelerinin sonuna geldiği önümüzdeki günlerde yapılacak il başkanları toplantısından sonra ittifak durumunun netleşeceği öğrenildi. Şuanda çok sayıda belediye başkanlığı aday adaylığını düşünenlerin olduğu ve toplantı ve ittifak kararından sonra bu adaylarının resmi başvurularını yapacakları edinilen bilgiler arasında. MHP nin ise ittifak kararını beklediği, yerel seçimlerde bu sefer MHP nin adayı ile girilmesi için çalışmalar yaptığı kaydedildi. İyi parti de ise genel merkez tarafından bölge bazında ittifaka izin verilirse önceliklerinin bu olacağı verilmezse kendi adaylarını belirleyecekleri öğrenildi.
Seydişehir İlçe CHP İlçe örgütü yerel seçimlerde belediye başkan adayını ön seçimle belirleyecek.



31 Mart 2024 de yapılac ak belediye başkanlığı seçimlerinde partilerde aday adayı başvuruları başladı. CHP ilçe teşkilat adayını ön seçimlerle belirleyeceği öğrenildi. CHP se şuanda belediye başkanı aday adaylığında kulis bilgilerine göre Hasan Dedeoğlu, Mehmet Kacaroğlu aday sayısının artması bekleniyor.
Aday adaylığı başvurusunun başladığı Ak Partide ise Ankara genel merkezse iki partinin yetkili organlarının ittif ak görüşmelerinin sonuna geldiği önümüzdeki günlerde yapılac ak il başkanları toplantısından sonra ittif ak durumunun netleşeceği öğrenildi. Şuanda çok sayıda belediye başkanlığı aday adaylığını düşünenlerin olduğu ve toplantı ve ittif ak kararından sonra bu adaylarının resmi başvurularını yapacakları edinilen bilgiler arasında. MHP nin ise ittif ak kararını beklediği, yerel seçimlerde bu sefer MHP nin adayı ile girilmesi için çalışmalar yaptığı kaydedildi.
İyi parti de ise genel merkez tarafından bölge bazında ittifaka izin verilirse önceliklerinin bu olacağı verilmezse kendi adaylarını belirleyecekleri öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.