Fırıncılar Sayesinde Ekmeği Ucuza Yiyoruz

Türkiye 25.11.2023 - 12:35, Güncelleme: 25.11.2023 - 12:35
 

Fırıncılar Sayesinde Ekmeği Ucuza Yiyoruz

Seydişehir fırıncılar

Türkiye de en ucuz ekmeği Seydişehir’liler yiyor. İlçemizdeki fırıncıların aralarında anlaşmazlık yüzünden başlayan rekabet halkımıza ucuz ekmek olarak dönüyor. Halkımız  200 gr ekmeği 6 tl olmasına rağmen 3-3.5 tl arasında yemeğe devam ediyor. Çevre ilçelerde  ve Konya merkazde aynı gramajlı ekmek  6-7 tl arasında satılırken  fırıncıların arasında olan rekabet nedeni ile ilçemizde yılbaşından bu yana hala ekmeğin 3-3.5 tl arasında olurken , vatandaşlar memnun  fakat zararına ekmek çıkaran fırıncılar kara kara düşünüyor. Bu konuda görüş belirten bazı fırın sahipleri ‘’şu anda zararına ekmek çıkartıyoruz, aramızda anlaşmak için bir yol arıyoruz fakat henüz orta bir noktaya ulaşamadık, fırıncılar olarak Seydişehir halkına kalite ve ucuz ekmek yedirmek için çabamız devam edecek ama bıçak kemiğe dayandı, şu anda zararı ekmek çıkarıyoruz,  zor günler  geçiriyoruz ‘’ dediler.
Seydişehir fırıncılar

Türkiye de en ucuz ekmeği Seydişehir’liler yiyor.

İlçemizdeki fırıncıların aralarında anlaşmazlık yüzünden başlayan rekabet halkımıza ucuz ekmek olarak dönüyor. Halkımız  200 gr ekmeği 6 tl olmasına rağmen 3-3.5 tl arasında yemeğe devam ediyor. Çevre ilçelerde  ve Konya merkazde aynı gramajlı ekmek  6-7 tl arasında satılırken  fırıncıların arasında olan rekabet nedeni ile ilçemizde yılbaşından bu yana hala ekmeğin 3-3.5 tl arasında olurken , vatandaşlar memnun  fakat zararına ekmek çıkaran fırıncılar kara kara düşünüyor. Bu konuda görüş belirten bazı fırın sahipleri ‘’şu anda zararına ekmek çıkartıyoruz, aramızda anlaşmak için bir yol arıyoruz fakat henüz orta bir noktaya ulaşamadık, fırıncılar olarak Seydişehir halkına kalite ve ucuz ekmek yedirmek için çabamız devam edecek ama bıçak kemiğe dayandı, şu anda zararı ekmek çıkarıyoruz,  zor günler  geçiriyoruz ‘’ dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.