DİREKSİYONDA KALBİNE YENİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2013 - 11:13, Güncelleme: 12.12.2013 - 11:13
 

DİREKSİYONDA KALBİNE YENİLDİ

Konya'da otomobil kullanırken direksiyon başında fenalaşan sürücü hayatını kaybetti.

Konya'da otomobil kullanırken direksiyon başında fenalaşan sürücü hayatını kaybetti. Kaza, Seydişehir-Antalya yolunun 17. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kaan Alpdoğan (46) 34 GR 5018 plakalı otomobili ile Antalya istikametine giderken Susuz Yaylası civarında direksiyon başında bir anda fenalaştı. Otomobil ilk önce bölünmüş yolun karşı şeridine geçti daha sonra bariyere çarparak durabildi. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekibi Alpdoğan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Alpdoğan'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Konya'da otomobil kullanırken direksiyon başında fenalaşan sürücü hayatını kaybetti.

Konya'da otomobil kullanırken direksiyon başında fenalaşan sürücü hayatını kaybetti.

Kaza, Seydişehir-Antalya yolunun 17. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kaan Alpdoğan (46) 34 GR 5018 plakalı otomobili ile Antalya istikametine giderken Susuz Yaylası civarında direksiyon başında bir anda fenalaştı. Otomobil ilk önce bölünmüş yolun karşı şeridine geçti daha sonra bariyere çarparak durabildi. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekibi Alpdoğan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Alpdoğan'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.