İlçemiz de yeni bir aktar daha faaliyete geçti

Türkiye 06.01.2024 - 12:29, Güncelleme: 07.01.2024 - 10:17
 

İlçemiz de yeni bir aktar daha faaliyete geçti

Seydişehirde yeni bir aktar daha faaliyete geçti

  İlçemizde ÇELEBİZADE ismi ile yeni bir aktar faaliyete  geçti. Muallimhane Camii karşında yer alan  Çelebizade Attar ,Baharat ve Şifalı Bitkileri, güzellik ve bakım ürünleriyle Seydişehir halkına hizmet etmeyi amaçlıyor. Daha önce İstanbul da faaliyet gösteren ve mesleki tecrübe ve donanıma  sahib olan işletme  yeni konsepti ile halkamıza hizmet etmeyi amaçlıyor.
Seydişehirde yeni bir aktar daha faaliyete geçti

 

İlçemizde ÇELEBİZADE ismi ile yeni bir aktar faaliyete  geçti. Muallimhane Camii karşında yer alan  Çelebizade Attar ,Baharat ve Şifalı Bitkileri, güzellik ve bakım ürünleriyle Seydişehir halkına hizmet etmeyi amaçlıyor.

Daha önce İstanbul da faaliyet gösteren ve mesleki tecrübe ve donanıma  sahib olan işletme  yeni konsepti ile halkamıza hizmet etmeyi amaçlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.