BAYAN MUHTAR ADAYLARI GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

Türkiye 10.01.2024 - 16:53, Güncelleme: 10.01.2024 - 16:53
 

BAYAN MUHTAR ADAYLARI GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemize ziyarette bulunan ilçemizin bayan muhtar adayları, yerel seçimlerde kendileri için özel destek istediler.

Kızılcalar Mahallesi Muhtar Adayı Çiğdem Kaplan Akyıldız, Alaylar 2 Mahallesi Muhtar Adayı Funda Halıcı ve kadın adaylarımızın destekçisi Ümmühan Özcan, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’ı makamında ziyaret ederek kendisinin ve Seydişehir’deki tüm gazetecilerin gününü kutladılar. Kızılcalar Mahallesi Muhtar Adayı Akyıldız ve Alaylar 2 Mahallesi Muhtar Adayı Halıcı ve bayan muhtarların destekçisi Özcan, Seydişehir’de ki gazetecilerin gününü kutlayarak kendilerine başarılar dilediler. Önümüzde ki yerel seçimde bayan muhtarların daha fazla desteklenmesini isteyen bayan muhtar adayları, bayan dayanışmasının da önemine vurgu yaptılar. Gerçek demokrasilerde erkekler kadar bayanların da siyasette aktif görev almasının altını çizen bayan adaylar, tüm Seydişehir halkından kendileri için destek istediler.  
Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemize ziyarette bulunan ilçemizin bayan muhtar adayları, yerel seçimlerde kendileri için özel destek istediler.

Kızılcalar Mahallesi Muhtar Adayı Çiğdem Kaplan Akyıldız, Alaylar 2 Mahallesi Muhtar Adayı Funda Halıcı ve kadın adaylarımızın destekçisi Ümmühan Özcan, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’ı makamında ziyaret ederek kendisinin ve Seydişehir’deki tüm gazetecilerin gününü kutladılar.

Kızılcalar Mahallesi Muhtar Adayı Akyıldız ve Alaylar 2 Mahallesi Muhtar Adayı Halıcı ve bayan muhtarların destekçisi Özcan, Seydişehir’de ki gazetecilerin gününü kutlayarak kendilerine başarılar dilediler. Önümüzde ki yerel seçimde bayan muhtarların daha fazla desteklenmesini isteyen bayan muhtar adayları, bayan dayanışmasının da önemine vurgu yaptılar.

Gerçek demokrasilerde erkekler kadar bayanların da siyasette aktif görev almasının altını çizen bayan adaylar, tüm Seydişehir halkından kendileri için destek istediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.