Evde gerçekleşen patlamada 4 kişi yaralandı(videolu)

Türkiye 20.01.2024 - 10:37, Güncelleme: 20.01.2024 - 11:09
 

Evde gerçekleşen patlamada 4 kişi yaralandı(videolu)

Konya'nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen patlamada biri ağır 4 kişi yaralandı.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen patlamada biri ağır 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Alaylar 2 Mahallesi Necati Kalaycıoğlu Caddesinde 3 katlı binanın birinci katının mutfağında gerçekleşen patlamada Ahmet Karaaslan,Yaren Kararaaslan ve Meral Karaaslan yaralanırken evde bulunan dünür Vahdettin Altunbaş da ağır yaralandı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans, gaz dağıtım şirketi ve elektrik dağıtım şirketinden ekipler sevk edildi. Yaralılar tedavi edilmek için Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Emniyet güçleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Konya'nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen patlamada biri ağır 4 kişi yaralandı.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen patlamada biri ağır 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Alaylar 2 Mahallesi Necati Kalaycıoğlu Caddesinde 3 katlı binanın birinci katının mutfağında gerçekleşen patlamada Ahmet Karaaslan,Yaren Kararaaslan ve Meral Karaaslan yaralanırken evde bulunan dünür Vahdettin Altunbaş da ağır yaralandı.

Olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans, gaz dağıtım şirketi ve elektrik dağıtım şirketinden ekipler sevk edildi. Yaralılar tedavi edilmek için Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Emniyet güçleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.