Hasdivleli Lokum ve Şekerleme İmalathanesi Hizmete Girdi

Türkiye 04.02.2024 - 14:23, Güncelleme: 04.02.2024 - 14:23
 

Hasdivleli Lokum ve Şekerleme İmalathanesi Hizmete Girdi

Lokum ve Şekerleme Üretimi

Soğutma deposu kurutma ve eleme   tesislerinde bulunan , dükkanlarda faaliyete geçen Hasdivleli Şekerlem Üretim Tesislerinin açılışına, Kaymakam Cevdet Baakal, Belediye Başkanı Mehmet Tutal  ve AKP ,CHP ve Demokrat Parti Belediye başkan adayları, İlçe Başkanları, Sivil Toplum Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Faaliyete geçen Fatih Divleli^ye ait   Şeker Lokum İmalathanesi  babaları tarafından 1975 yılında ilk üretime başlamış daha sonraki süreçte ilçemizin şeker ve lokum imalatında markaya dönüşmüştür.
Lokum ve Şekerleme Üretimi

Soğutma deposu kurutma ve eleme   tesislerinde bulunan , dükkanlarda faaliyete geçen Hasdivleli Şekerlem Üretim Tesislerinin açılışına, Kaymakam Cevdet Baakal, Belediye Başkanı Mehmet Tutal  ve AKP ,CHP ve Demokrat Parti Belediye başkan adayları, İlçe Başkanları, Sivil Toplum Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Faaliyete geçen Fatih Divleli^ye ait   Şeker Lokum İmalathanesi  babaları tarafından 1975 yılında ilk üretime başlamış daha sonraki süreçte ilçemizin şeker ve lokum imalatında markaya dönüşmüştür.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.