Saadet Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayından Basın Açıklaması

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 18.02.2024 - 16:42, Güncelleme: 18.02.2024 - 16:42
 

Saadet Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayından Basın Açıklaması

Saadet Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayı Harun Erkan yaptığı basın açıklamasında Tarihi ve Kültürel Varlıklar’a sahip çıkacaklarına belirtti.

Erkan yaptığı açıklamada “Sevgili Hemşehrilerim,Şehrimiz tarih itibariyle birçok medeniyetin izlerini taşımaktadır. Sahip olduğumuz bu engin tarihi ve kültürel mirası gün yüzüne çıkarmak ve yaşatmak tarihe karşı en büyük sorumluluğumuzdur. Vasada'dan Seki Yurtlarına, Ferzene'den Tınaztepe'ye, Frig Kaya Mezarı’ndan Hisartepe'ye kadar tüm tarihi varlıklarımıza sahip çıkacak ve Gökhüyük Kazı Çalışmaları başta olmak üzere bu varlıkları gün yüzüne çıkaracak bütün çalışmalara destek olacağız. Ayrıca yapacağımız ilave çalışmalarla şehrimizi Çatalhöyük benzeri bir arkeolojik turizm destinasyonu haline getireceğiz. Şehrimizin banisi Seyyid Harun Veli Hazretlerini Anma Haftası Etkinlikleri düzenleyerek şehrimizin kurucusuna olan vefa borcumuzu ifa edecek ve kendilerinin halkımızca daha yakından tanınmalarına katkı sunacağız.”dedi  
Saadet Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayı Harun Erkan yaptığı basın açıklamasında Tarihi ve Kültürel Varlıklar’a sahip çıkacaklarına belirtti.

Erkan yaptığı açıklamada “Sevgili Hemşehrilerim,Şehrimiz tarih itibariyle birçok medeniyetin izlerini taşımaktadır. Sahip olduğumuz bu engin tarihi ve kültürel mirası gün yüzüne çıkarmak ve yaşatmak tarihe karşı en büyük sorumluluğumuzdur.

Vasada'dan Seki Yurtlarına, Ferzene'den Tınaztepe'ye, Frig Kaya Mezarı’ndan Hisartepe'ye kadar tüm tarihi varlıklarımıza sahip çıkacak ve Gökhüyük Kazı Çalışmaları başta olmak üzere bu varlıkları gün yüzüne çıkaracak bütün çalışmalara destek olacağız.

Ayrıca yapacağımız ilave çalışmalarla şehrimizi Çatalhöyük benzeri bir arkeolojik turizm destinasyonu haline getireceğiz.

Şehrimizin banisi Seyyid Harun Veli Hazretlerini Anma Haftası Etkinlikleri düzenleyerek şehrimizin kurucusuna olan vefa borcumuzu ifa edecek ve kendilerinin halkımızca daha yakından tanınmalarına katkı sunacağız.”dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.