Seydişehir'in ilk kozmetik markası

Türkiye 19.02.2024 - 13:23, Güncelleme: 19.02.2024 - 13:23
 

Seydişehir'in ilk kozmetik markası

Vasada İsmi Kozmetikde Marklaştı

Seydişehirli Genç Girişimciden Yeni Kozmetik Marka Seydişehir’li genç girişimci Muaz Faruk Sarı, amatör olarakbaşladığı online satış dünyasından ilham alarak kendi markasını oluşturdu ve satışa başladı. Kendi özgün markası ‘’VASADA’’ ile ilçemize ye ni bir marka kazandırdı. Marka sahibi Muaz Faruk Sarı , gelişim hikayelerini ve süreci özetleyerek ‘’Seydişehir’in kültürel mirası olan antik tiyatro Vasada, ilçemize yeni bir marka kazandırdı. Kozmetik, gıda ve giyim alanlarında tescil edilen Vasada markası, ilk etapta üretilen kozmetik ürünlerinin satışıyla faaliyetlerine başladık. VASADA, organik, doğal ve kaliteli bir yaşam tarzını benimseme ile şekillendi. Keşfedilen yaşamın verdiği ilhamla bu doğallığı cilt bakım ürünlerine yansıtmak amacıyla kuruldu. Adını keşif ve seyahatlerden henüz uzak, saklı kalmış değerimiz Vasada Antik Kentinden alıyor. Vasada’nın eşsizliğini zamansız bir yaşam stili haline dönüştürmeyi arzuluyor. Vasada olarak, kozmetik ürünlerimizi sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Ürünlerimizi hem online pazarda  hem de ilçemizdeki fiziki satış noktamız ‘’Çelebizade Natural ‘’ da satışa sunuyoruz. Sunduğumuz her üründe en yüksek kalite standartlarını destekliyoruz. Yeniliğin ön saflarında yer almaya kararlıyız. Kendini işine adamış ekibimiz, tekliflerimizi geliştirmek ve müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için sürekli olarak yeni ürünler araştırmakta ve formüller geliştirmektedir. ‘’ Küresel yolda öncülleşmiş marka olmayı hedeflediğimiz Seydişehir’in markası Vasada için halkımızın desteğini bekliyoruz.  
Vasada İsmi Kozmetikde Marklaştı

Seydişehirli Genç Girişimciden Yeni Kozmetik Marka

Seydişehir’li genç girişimci Muaz Faruk Sarı, amatör olarakbaşladığı online satış dünyasından ilham alarak kendi markasını oluşturdu ve satışa başladı. Kendi özgün markası ‘’VASADA’’ ile ilçemize ye ni bir marka kazandırdı.

Marka sahibi Muaz Faruk Sarı , gelişim hikayelerini ve süreci özetleyerek ‘’Seydişehir’in kültürel mirası olan antik tiyatro Vasada, ilçemize yeni bir marka kazandırdı. Kozmetik, gıda ve giyim alanlarında tescil edilen Vasada markası, ilk etapta üretilen kozmetik ürünlerinin satışıyla faaliyetlerine başladık.

VASADA, organik, doğal ve kaliteli bir yaşam tarzını benimseme ile şekillendi. Keşfedilen yaşamın verdiği ilhamla bu doğallığı cilt bakım ürünlerine yansıtmak amacıyla kuruldu. Adını keşif ve seyahatlerden henüz uzak, saklı kalmış değerimiz Vasada Antik Kentinden alıyor. Vasada’nın eşsizliğini zamansız bir yaşam stili haline dönüştürmeyi arzuluyor.

Vasada olarak, kozmetik ürünlerimizi sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Ürünlerimizi hem online pazarda  hem de ilçemizdeki fiziki satış noktamız ‘’Çelebizade Natural ‘’ da satışa sunuyoruz. Sunduğumuz her üründe en yüksek kalite standartlarını destekliyoruz. Yeniliğin ön saflarında yer almaya kararlıyız. Kendini işine adamış ekibimiz, tekliflerimizi geliştirmek ve müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için sürekli olarak yeni ürünler araştırmakta ve formüller geliştirmektedir. ‘’

Küresel yolda öncülleşmiş marka olmayı hedeflediğimiz Seydişehir’in markası Vasada için halkımızın desteğini bekliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.