BAKAN URALOĞLU SEYDİŞEHİR'E GELİYOR

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.02.2024 - 11:19, Güncelleme: 26.02.2024 - 15:14
 

BAKAN URALOĞLU SEYDİŞEHİR'E GELİYOR

Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu bir dizi programlara katılmak üzere Seydişehir'e geliyor.

Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu bir dizi programlara katılmak üzere Seydişehir’e geliyor.     AK parti Seydişehir İlçe başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısı ve akabinde yapılacak olan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılmak üzere 27 Şubat 2024 Salı günü saat 14:00’da Seydişehir’e Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na, Konya Milletvekilleri, AK Parti İl başkanı Hasan Angı, MHP İl Başkanı Remzi Kararslan, Konya Büyükşehir Belediye başkanı Uğur İbrahim Altay’da gelecek. 27 Şubat 2024 Salı günü saat 14:00’da Seydişehir Belediye Düğün salonunda gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantısına Seydişehir’e Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Konya Milletvekilleri gelecek. Konuya ilişkin olarak açıklamada bulunan AK parti Seydişehir İlçe başkanı Kemalettin Atalay tüm Seydişehir’li hemşehrilerimizi aday tanıtım toplantımıza ve Seçim Koordinasyon merkezimizin açılışına davet ediyorum dedi.
Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu bir dizi programlara katılmak üzere Seydişehir'e geliyor.

Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu bir dizi programlara katılmak üzere Seydişehir’e geliyor.  

 

AK parti Seydişehir İlçe başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısı ve akabinde yapılacak olan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılmak üzere 27 Şubat 2024 Salı günü saat 14:00’da Seydişehir’e Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na, Konya Milletvekilleri, AK Parti İl başkanı Hasan Angı, MHP İl Başkanı Remzi Kararslan, Konya Büyükşehir Belediye başkanı Uğur İbrahim Altay’da gelecek.

27 Şubat 2024 Salı günü saat 14:00’da Seydişehir Belediye Düğün salonunda gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantısına Seydişehir’e Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Konya Milletvekilleri gelecek.

Konuya ilişkin olarak açıklamada bulunan AK parti Seydişehir İlçe başkanı Kemalettin Atalay tüm Seydişehir’li hemşehrilerimizi aday tanıtım toplantımıza ve Seçim Koordinasyon merkezimizin açılışına davet ediyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.