TKP SEYDİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ZEHRA FİLİZ DEMİRAYAK

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.02.2024 - 14:49, Güncelleme: 26.02.2024 - 14:49
 

TKP SEYDİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ZEHRA FİLİZ DEMİRAYAK

Türkiye Komünist Partisi Seydişehir Belediye Başkanı Adayı Zehra Filiz Demirayak Seydişehir’de bulunan İşçi Evinde düzenlenen programda tanıtıldı.

      İşçi evinde yapılan tanıtım programda geçtiğimiz haftalarda Seydişehir’de gündemde olan işçi eylemleri değerlendirildi.  Programa Konya Komünist Partisi L Başkanı Cem Buksur, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Damla Nur Çarmizol ve partililer katıldı.  İşçi evinde gerçekleşen aday tanıtım toplantısında konuşma yapan Türkiye Komünist Partisi Seydişehir Belediye Başkanı Adayı Zehra Filiz Demirayak, kendisinin Seydişehirli olduğunu burada Türkiye’nin en büyük fabrikalarından birinin bulunduğunu dolayış ile işçilerin yoğunlukta olduğu bir kent olduğunu kaydetti.  Özel bir firmada muhasebe müdürü olarak görev yapan Demirayak” belediye başkanı olarak görev yaparsam işçilerin yanında her zaman olacağız. Türkiye’de maalesef sendikalarında yapabileceği fazla bir şey yok. İşçiler hakları ararken kendilerinin örgütlenmesi çok önemli. Bir Belediyenin de bu işçi örgütlenmesine sağlayacağı büyük katılar var. Bu nedenle seçimlerde başarı alırsak emekçi kardeşlerimize belediye olarak tüm desteği vereceğiz “dedi.
Türkiye Komünist Partisi Seydişehir Belediye Başkanı Adayı Zehra Filiz Demirayak Seydişehir’de bulunan İşçi Evinde düzenlenen programda tanıtıldı.
 
 
 
İşçi evinde yapılan tanıtım programda geçtiğimiz haftalarda Seydişehir’de gündemde olan işçi eylemleri değerlendirildi. 
Programa Konya Komünist Partisi L Başkanı Cem Buksur, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Damla Nur Çarmizol ve partililer katıldı. 
İşçi evinde gerçekleşen aday tanıtım toplantısında konuşma yapan Türkiye Komünist Partisi Seydişehir Belediye Başkanı Adayı Zehra Filiz Demirayak, kendisinin Seydişehirli olduğunu burada Türkiye’nin en büyük fabrikalarından birinin bulunduğunu dolayış ile işçilerin yoğunlukta olduğu bir kent olduğunu kaydetti. 
Özel bir firmada muhasebe müdürü olarak görev yapan Demirayak” belediye başkanı olarak görev yaparsam işçilerin yanında her zaman olacağız. Türkiye’de maalesef sendikalarında yapabileceği fazla bir şey yok. İşçiler hakları ararken kendilerinin örgütlenmesi çok önemli. Bir Belediyenin de bu işçi örgütlenmesine sağlayacağı büyük katılar var. Bu nedenle seçimlerde başarı alırsak emekçi kardeşlerimize belediye olarak tüm desteği vereceğiz “dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.