Saadet Partisi Erbakan’ı andı

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 28.02.2024 - 11:31, Güncelleme: 28.02.2024 - 11:31
 

Saadet Partisi Erbakan’ı andı

Saadet Partisi Erbakan’ı andı

  Seydişehir Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen anma programına Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kuldaş,  Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mustafa Uyar, Parti Bölge Müfettişi Veysel Doğan,  katıldı. Ömrünü davasına adayan Merhum Erbakan Hocanın önemli bir devlet adamı olduğunu belirten Saadet Partisi İlçe Başkanı Harun Erkan;” merhum hocamızın söyledikleri hep haklı çıktı. Çıkmaya da devam ediyor. Onun çizdiği yolda, yürümeye devam edeceğiz. Milli görüşün temsilcisi Saadet Partisinde görev yapmanın guru ve mutluluğunu yaşıyorum” dedi. Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kuldaş; “Erbakan Hocamız Dünya insanlığına saadet getirmek için gece gündüz çalıştı ve adalet ilkesinden hiç ayrılmadı. Erbakan hocamız her seçim önemlidir derdi. Eğer Hocamıza ahde vefamızı hep birlikte ödeyeceksek bütün Türkiye’yi Milli Görüş Belediyeciliği ile buluşturmamız gerekir. Rabbimiz güzel işler yapmayı hepimize nasip etsin. Seydişehir Belediye Başkanı adayımız Harun Erkan’a başarılar diliyorum” dedi.
Saadet Partisi Erbakan’ı andı

 

Seydişehir Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen anma programına Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kuldaş,  Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mustafa Uyar, Parti Bölge Müfettişi Veysel Doğan,  katıldı.
Ömrünü davasına adayan Merhum Erbakan Hocanın önemli bir devlet adamı olduğunu belirten Saadet Partisi İlçe Başkanı Harun Erkan;” merhum hocamızın söyledikleri hep haklı çıktı. Çıkmaya da devam ediyor. Onun çizdiği yolda, yürümeye devam edeceğiz. Milli görüşün temsilcisi Saadet Partisinde görev yapmanın guru ve mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kuldaş; “Erbakan Hocamız Dünya insanlığına saadet getirmek için gece gündüz çalıştı ve adalet ilkesinden hiç ayrılmadı. Erbakan hocamız her seçim önemlidir derdi. Eğer Hocamıza ahde vefamızı hep birlikte ödeyeceksek bütün Türkiye’yi Milli Görüş Belediyeciliği ile buluşturmamız gerekir. Rabbimiz güzel işler yapmayı hepimize nasip etsin. Seydişehir Belediye Başkanı adayımız Harun Erkan’a başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.