KÜPESİZ HAYVANLARA AF ÇIKTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2013 - 11:03, Güncelleme: 25.12.2013 - 11:03
 

KÜPESİZ HAYVANLARA AF ÇIKTI

Resmî Gazete ?de yayımlanan Sığır Cinsi Hayvanların Tanımlanması, Tescili ve İzlenmesi Yönetmeliği değiştirildi.

Resmî Gazete ’de yayımlanan Sığır Cinsi Hayvanların Tanımlanması, Tescili ve İzlenmesi Yönetmeliği değiştirildi. Konu ile ilgili açıklama yapan  İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ünüvar “30 Haziran 2014 tarihine kadar her yaştaki sığır cinsi hayvanlar için küpe affı getirilmiştir. Yetiştiricilerimiz 4443549 nolu Alo Küpe hattını arayarak hayvanlarını küpeletebilecekler. Böylece yirmi gün sınırlaması kaldırılmış oldu. Küçükbaş yetiştiricilerinde de yönetmelik değişikliği ile yaş sınırlaması kaldırılarak 31 Aralık 2014 tarihine kadar tüm küçükbaş hayvanlara küpe uygulaması yapılabilecektir.” dedi.
Resmî Gazete ?de yayımlanan Sığır Cinsi Hayvanların Tanımlanması, Tescili ve İzlenmesi Yönetmeliği değiştirildi.

Resmî Gazete ’de yayımlanan Sığır Cinsi Hayvanların Tanımlanması, Tescili ve İzlenmesi Yönetmeliği değiştirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan  İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ünüvar “30 Haziran 2014 tarihine kadar her yaştaki sığır cinsi hayvanlar için küpe affı getirilmiştir. Yetiştiricilerimiz 4443549 nolu Alo Küpe hattını arayarak hayvanlarını küpeletebilecekler. Böylece yirmi gün sınırlaması kaldırılmış oldu. Küçükbaş yetiştiricilerinde de yönetmelik değişikliği ile yaş sınırlaması kaldırılarak 31 Aralık 2014 tarihine kadar tüm küçükbaş hayvanlara küpe uygulaması yapılabilecektir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.