TEVFİK BALCI SEYDİŞEHİRGÜCÜ U-11 TAKIMINI ZİYARET ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2013 - 05:33, Güncelleme: 30.12.2013 - 05:33
 

TEVFİK BALCI SEYDİŞEHİRGÜCÜ U-11 TAKIMINI ZİYARET ETTİ

60 Evler Suni Çim sahada Seydişehirgücü U-11 takımını ziyaret eden Kızılay Derneği Başkanı Tevfik Balcı futbolculara eşofman hediye etti.

60 Evler Suni Çim sahada Seydişehirgücü U-11 takımını ziyaret eden Kızılay Derneği Başkanı Tevfik Balcı futbolculara eşofman hediye etti. İdmanı izlemeye gelen Kızılay Derneği Başkanı Tevfik Balcı’ yı Kulüp Başkanı Yusuf Yalçın ve Altyapı Çalıştırıcısı Ayhan Görmez karşıladı. İdman öncesi futbolcularla konuşan Başkan Balcı  “Seydişehir’de böyle bir spor faaliyetin içerisinde bulunulmasından dolayı kulüp yönetimini ve teknik ekibi tebrik ederim.Seydişehir’in her alanda olduğu gibi sportif alanda da başarılı olması ve tüm branşlardaki müsabakalarla Seydişehir’imizin adının duyurulmasına son derece önem veriyorum Çocuklarımıza sahip çıkalım, çocuklarımızın buradaki kazanımları, sosyal, girişken ve başarıya ulaşmalarına destek olacaktır. Çocuklarımızın; eğitim almalarına, sosyalleşmelerine, aktif yaşam ile tanışmalarına olanak sağlayan, ilçemizdeki potansiyelin verimli bir şekilde değerlendirilmesine ve yetenek havuzunun genişletilmesini sağlayan bu çalışmalarınızda yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum.  Teknik ekip ve futbolculara başarılar dilerim” dedi. Ortak paydalarının bir olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Yusuf Yalçın ise “Kurulduğumuz günden bu yana bilgi ve becerimizi olumsuz girişimlere kulağımızı tıkayarak, inandığımız yolda büyük özveri ve gayretle çalışarak, projelerimizi hayata geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz.  Kızılay Derneği Başkanımız Tevfik  Balcı’yı aramızda görmek bizi son derece memnun etti. Başkanımızdan aldığımız tavsiyeler yolumuza ışık tutacaktır. Kendisine futbolcularımıza hediye ettiği eşofmanlar ve bizlere verdiği destek için de ayrıca teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.
60 Evler Suni Çim sahada Seydişehirgücü U-11 takımını ziyaret eden Kızılay Derneği Başkanı Tevfik Balcı futbolculara eşofman hediye etti.

60 Evler Suni Çim sahada Seydişehirgücü U-11 takımını ziyaret eden Kızılay Derneği Başkanı Tevfik Balcı futbolculara eşofman hediye etti.

İdmanı izlemeye gelen Kızılay Derneği Başkanı Tevfik Balcı’ yı Kulüp Başkanı Yusuf Yalçın ve Altyapı Çalıştırıcısı Ayhan Görmez karşıladı.

İdman öncesi futbolcularla konuşan Başkan Balcı  “Seydişehir’de böyle bir spor faaliyetin içerisinde bulunulmasından dolayı kulüp yönetimini ve teknik ekibi tebrik ederim.Seydişehir’in her alanda olduğu gibi sportif alanda da başarılı olması ve tüm branşlardaki müsabakalarla Seydişehir’imizin adının duyurulmasına son derece önem veriyorum Çocuklarımıza sahip çıkalım, çocuklarımızın buradaki kazanımları, sosyal, girişken ve başarıya ulaşmalarına destek olacaktır. Çocuklarımızın; eğitim almalarına, sosyalleşmelerine, aktif yaşam ile tanışmalarına olanak sağlayan, ilçemizdeki potansiyelin verimli bir şekilde değerlendirilmesine ve yetenek havuzunun genişletilmesini sağlayan bu çalışmalarınızda yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum.  Teknik ekip ve futbolculara başarılar dilerim” dedi.

Ortak paydalarının bir olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Yusuf Yalçın ise “Kurulduğumuz günden bu yana bilgi ve becerimizi olumsuz girişimlere kulağımızı tıkayarak, inandığımız yolda büyük özveri ve gayretle çalışarak, projelerimizi hayata geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz.  Kızılay Derneği Başkanımız Tevfik  Balcı’yı aramızda görmek bizi son derece memnun etti. Başkanımızdan aldığımız tavsiyeler yolumuza ışık tutacaktır. Kendisine futbolcularımıza hediye ettiği eşofmanlar ve bizlere verdiği destek için de ayrıca teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.