BAŞKAN ÇAT AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE BAŞARILAR DİLEDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2014 - 05:03, Güncelleme: 03.01.2014 - 05:03
 

BAŞKAN ÇAT AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE BAŞARILAR DİLEDİ

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat 04-05 Ocak 2014 tarihlerinde Açık Öğretim Lisesi Sınavına girecek öğrencilere başarılar dileyerek bir mesaj yayınladı.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  04-05 Ocak 2014 tarihlerinde Açık Öğretim Lisesi Sınavına girecek öğrencilere başarılar dileyerek bir mesaj yayınladı. Başkan mesajında şu ifadelere yer verdi:"Eğitimin hayatımızın her döneminde yer alan, bizi biz yapan en önemli unsurların başında geldiği kuşkusuzdur. Yaşamımızı olumlu etkileyen, hayata bakışımızı değiştiren eğitimin, yaşam düzeyini artıran ve ömür boyu devam eden bir süreç olduğu ise unutulmamalıdır. Hem çalışan, hem okuyan ya da ara verdikleri eğitimlerine kaldığı yerden devam etme kararlılığı gösteren açık lise öğrencilerimizin gösterdikleri çabalar takdire şayandır. Bu duygu ve düşüncelerle, okuma azmi ve mücadelesi taşıyarak öğrenimlerine devam eden tüm Açık Öğretim Lisesi  öğrencilerimize sınavlarında başarılar diliyor, hedeflerinin gerçekleşmesini temenni ediyorum"
Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat 04-05 Ocak 2014 tarihlerinde Açık Öğretim Lisesi Sınavına girecek öğrencilere başarılar dileyerek bir mesaj yayınladı.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  04-05 Ocak 2014 tarihlerinde Açık Öğretim Lisesi Sınavına girecek öğrencilere başarılar dileyerek bir mesaj yayınladı.

Başkan mesajında şu ifadelere yer verdi:"Eğitimin hayatımızın her döneminde yer alan, bizi biz yapan en önemli unsurların başında geldiği kuşkusuzdur. Yaşamımızı olumlu etkileyen, hayata bakışımızı değiştiren eğitimin, yaşam düzeyini artıran ve ömür boyu devam eden bir süreç olduğu ise unutulmamalıdır.

Hem çalışan, hem okuyan ya da ara verdikleri eğitimlerine kaldığı yerden devam etme kararlılığı gösteren açık lise öğrencilerimizin gösterdikleri çabalar takdire şayandır.

Bu duygu ve düşüncelerle, okuma azmi ve mücadelesi taşıyarak öğrenimlerine devam eden tüm Açık Öğretim Lisesi  öğrencilerimize sınavlarında başarılar diliyor, hedeflerinin gerçekleşmesini temenni ediyorum"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.