CHP BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2014 - 01:30, Güncelleme: 12.01.2014 - 01:30
 

CHP BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir ilçe teşkilatı basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir ilçe teşkilatı  basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Günaydın Dinlenme tesislerinde programa ilçede faaliyet gösteren basın yayın organlarının yanı sıra CHP Seydişehir belediye başkan adayı  Muzaffer Özdemir, ilçe başkanı Namık Özden Kadın Kolları Başkanı  Seher Bodur, gençlik Kolları Başkan Levent Üçüncü ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. İlçe Başkanı Namık Özden Gazeteciler gününü kutlayarak ülke gündemini değerlendirdi. Belediye Başkan adayı Özdemir ise Seydişehir’in her alanda daraldığını belirterek ilçenin yerel yönetimine talip olduğunu söyledi. Samimi ortamda gerçekleşen kahvaltının ardından CHP İlçe Başkanı Namık Özden’in yaptığı açıklamada: “Ülkemizin birçok kademesinde ciddi sıkıntılar var, bunların başında yargı, emniyet gibi kurumlar geliyor. CHP olarak 90 yıllık çınarız, biz her zaman köylüden, işçiden, ezilenden yana olduk.Cumhuriyet Halk Partisi olarak İstanbul da başlayan rüzgar tüm Türkiye ye yayılıyor, biz de bu rüzgarın Seydişehir’ de öncülüğünü yapıyoruz.Bu sebeple Seydişehir de uzun yıllar bürokraside hizmet veren Sosyolog bir arkadaşımızı aday gösterdik, biz hem Seydişehir’ e hem de ülkemize sahip çıkacağız.” diyerek bugün kutlayacağımız Mevlit Kandilinin hayırlı olmasını temenni etti. Büyükşehir yasanının alel acele çıkarıldığını söyleyen Belediye Başkanı adayı Muzaffer Özdemir ise “Büyükşehir yasasından sonra köyler ve beldeler  ilçe belediyesinin hizmetine dahil olacak. Bu yasanın oy ve rant düşüncesi sebebi ile iktidar tarafında çıkartıldı. Hükümet ülkeyi iyi yönetemiyor. Milli Eğitime bütçeden 2.9 pay ayrıldı oysa dünya da bu oranın 4.9 tur. Yani dünya ortalamasının altında.Basın özgürlüğü sıralamasında ise dünya da 120. sıradayız.Çeyrek yüzyılda en çok hak ihlalinin ülkemizde yapılıyor.” Dedi.   Seydişehir de son yıllarda çok önemli durgunluk var Seydişehir de son yıllarda çok önemli durgunluk yaşandığını belirten Özdemir “ Yeşil alan yok, her yer park olmuş, trafikte düzensizlik, keşmekeşlik var. Mimari yapı iyi değil, betonlaşma aldı başını gidiyor ama en büyük sorun işsizlik. Biz göreve geldiğimiz zaman bu sorunları çözeceğiz ve   Seydişehir’ i mutlu insanlar diyarı yapacağız.” Şeklinde konuştu. Muzaffer Özdemir konuşmasının sonunda ise18 Ocak 2014 günü seçim bürosunun açılışında projelerini açıklayacağını ve aynı günün akşamı da bir konserlerinin olacağını söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir ilçe teşkilatı basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir ilçe teşkilatı  basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Günaydın Dinlenme tesislerinde programa ilçede faaliyet gösteren basın yayın organlarının yanı sıra CHP Seydişehir belediye başkan adayı  Muzaffer Özdemir, ilçe başkanı Namık Özden Kadın Kolları Başkanı  Seher Bodur, gençlik Kolları Başkan Levent Üçüncü ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İlçe Başkanı Namık Özden Gazeteciler gününü kutlayarak ülke gündemini değerlendirdi.

Belediye Başkan adayı Özdemir ise Seydişehir’in her alanda daraldığını belirterek ilçenin yerel yönetimine talip olduğunu söyledi.

Samimi ortamda gerçekleşen kahvaltının ardından CHP İlçe Başkanı Namık Özden’in yaptığı açıklamada:

“Ülkemizin birçok kademesinde ciddi sıkıntılar var, bunların başında yargı, emniyet gibi kurumlar geliyor. CHP olarak 90 yıllık çınarız, biz her zaman köylüden, işçiden, ezilenden yana olduk.Cumhuriyet Halk Partisi olarak İstanbul da başlayan rüzgar tüm Türkiye ye yayılıyor, biz de bu rüzgarın Seydişehir’ de öncülüğünü yapıyoruz.Bu sebeple Seydişehir de uzun yıllar bürokraside hizmet veren Sosyolog bir arkadaşımızı aday gösterdik, biz hem Seydişehir’ e hem de ülkemize sahip çıkacağız.” diyerek bugün kutlayacağımız Mevlit Kandilinin hayırlı olmasını temenni etti.

Büyükşehir yasanının alel acele çıkarıldığını söyleyen Belediye Başkanı adayı Muzaffer Özdemir ise “Büyükşehir yasasından sonra köyler ve beldeler  ilçe belediyesinin hizmetine dahil olacak. Bu yasanın oy ve rant düşüncesi sebebi ile iktidar tarafında çıkartıldı. Hükümet ülkeyi iyi yönetemiyor. Milli Eğitime bütçeden 2.9 pay ayrıldı oysa dünya da bu oranın 4.9 tur. Yani dünya ortalamasının altında.Basın özgürlüğü sıralamasında ise dünya da 120. sıradayız.Çeyrek yüzyılda en çok hak ihlalinin ülkemizde yapılıyor.” Dedi.

 

Seydişehir de son yıllarda çok önemli durgunluk var

Seydişehir de son yıllarda çok önemli durgunluk yaşandığını belirten Özdemir “ Yeşil alan yok, her yer park olmuş, trafikte düzensizlik, keşmekeşlik var. Mimari yapı iyi değil, betonlaşma aldı başını gidiyor ama en büyük sorun işsizlik. Biz göreve geldiğimiz zaman bu sorunları çözeceğiz ve   Seydişehir’ i mutlu insanlar diyarı yapacağız.” Şeklinde konuştu.

Muzaffer Özdemir konuşmasının sonunda ise18 Ocak 2014 günü seçim bürosunun açılışında projelerini açıklayacağını ve aynı günün akşamı da bir konserlerinin olacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.