ŞAMPİYON TAEKWONDOCUYA BİR ALTIN ÖDÜLÜ DAHA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2014 - 11:03, Güncelleme: 23.01.2014 - 11:03
 

ŞAMPİYON TAEKWONDOCUYA BİR ALTIN ÖDÜLÜ DAHA

İlçemiz sporcularından Havva Nur Çoban son yapılan Türkiye Şampiyonasında gençler kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.

İlçemiz sporcularından Havva Nur Çoban son yapılan Türkiye Şampiyonasında gençler kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. Bu başarısı ile Milli Takıma seçilen Havva Nur Çoban,  İsviçre’ de düzenlenecek Uluslararası Open (Açık) Turnuvasında Ülkemizi temsil edecek. Şampiyon Havva Nur Çoban Kaymakam Tuncay Sonel’i İlçe Gençlik Spor Müdür Vekili Soner Balcı, antrenörü İsmail İnceoğlu ve babası Adem Çoban ile birlikte makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Sonel şampiyon sporcuyu elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ederek, “daha önceden de söylediğim gibi bu başarılarla Seydişehir Ailesinden birisi olarak gurur duyuyorum. Ama inşallah ileride sizlerden olimpiyat ve dünya birincilikleri görmeyi arzuluyoruz” diyerek,  onu altın ile ödüllendirdi.
İlçemiz sporcularından Havva Nur Çoban son yapılan Türkiye Şampiyonasında gençler kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.

İlçemiz sporcularından Havva Nur Çoban son yapılan Türkiye Şampiyonasında gençler kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. Bu başarısı ile Milli Takıma seçilen Havva Nur Çoban,  İsviçre’ de düzenlenecek Uluslararası Open (Açık) Turnuvasında Ülkemizi temsil edecek.

Şampiyon Havva Nur Çoban Kaymakam Tuncay Sonel’i İlçe Gençlik Spor Müdür Vekili Soner Balcı, antrenörü İsmail İnceoğlu ve babası Adem Çoban ile birlikte makamında ziyaret ettiler.

Kaymakam Sonel şampiyon sporcuyu elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ederek, “daha önceden de söylediğim gibi bu başarılarla Seydişehir Ailesinden birisi olarak gurur duyuyorum. Ama inşallah ileride sizlerden olimpiyat ve dünya birincilikleri görmeyi arzuluyoruz” diyerek,  onu altın ile ödüllendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.