TOROSLAR?A ZİYARETİNDE ?ÇAT ÇAT ÇAT? ESPİRİSİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2014 - 02:24, Güncelleme: 28.01.2014 - 02:24
 

TOROSLAR?A ZİYARETİNDE ?ÇAT ÇAT ÇAT? ESPİRİSİ

Ak Parti?nin Toroslar Gazetesi ziyaretinde ?çat çat çat? espirisi yaşandı.

Ak Parti'nin Toroslar Gazetesi ziyaretinde “çat çat çat” espirisi yaşandı. Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal, İlçe başkanı Kemalettin Atalay ve beraberindekilerle Toroslar Gazetesini ziyaret ettiler. Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal “Basını ve sizleri önemsiyoruz. İlk ziyaretlerimize sizlerden başlamak istedik. Toroslar Gazetesine ve çalışanlarına başarılar diliyoruz” dedi. Toroslar Gazetesi Sahibi Ali Saylam ise “Seçimlerin sakin bir ortamda geçmesi bizim temennimiz.Sonucunun da Seydişehir’de hayırlı olmasının istiyoruz. Tabi bu seçim süreci içerisinde gazetecilerin yaklaşımı da çok önemli. Toroslar Gazetesi bu seçim süresi, içerisinde olabildiğince tarafsız yayınını sürdürmeye devam edecektir.” Dedi İlçe Başkanı Kemalettin Atalay da “Tarafsız tarafsız diyorsun amma geçen seçimlerde çat çat çat diye attığın başlığı unutmadık” espirisi ile ziyarete katılanları güldürdü.
Ak Parti?nin Toroslar Gazetesi ziyaretinde ?çat çat çat? espirisi yaşandı.

Ak Parti'nin Toroslar Gazetesi ziyaretinde “çat çat çat” espirisi yaşandı.

Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal, İlçe başkanı Kemalettin Atalay ve beraberindekilerle Toroslar Gazetesini ziyaret ettiler.

Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal “Basını ve sizleri önemsiyoruz. İlk ziyaretlerimize sizlerden başlamak istedik. Toroslar Gazetesine ve çalışanlarına başarılar diliyoruz” dedi.

Toroslar Gazetesi Sahibi Ali Saylam ise “Seçimlerin sakin bir ortamda geçmesi bizim temennimiz.Sonucunun da Seydişehir’de hayırlı olmasının istiyoruz. Tabi bu seçim süreci içerisinde gazetecilerin yaklaşımı da çok önemli. Toroslar Gazetesi bu seçim süresi, içerisinde olabildiğince tarafsız yayınını sürdürmeye devam edecektir.” Dedi

İlçe Başkanı Kemalettin Atalay da “Tarafsız tarafsız diyorsun amma geçen seçimlerde çat çat çat diye attığın başlığı unutmadık” espirisi ile ziyarete katılanları güldürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.