JUDO KEMER SINAVI SEYDİŞEHİR?DE YAPILDI

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2014 - 12:52, Güncelleme: 21.04.2014 - 12:52
 

JUDO KEMER SINAVI SEYDİŞEHİR?DE YAPILDI

19 Nisan 2014 Cumartesi günü saat:13.00 17.00 arası Judo Kyu Kemer 70 sporcunun katılımıyla yapıldı.Kazananlar bir üst kemere terfi ettiler.

19 Nisan 2014 Cumartesi günü  saat:13.00 17.00 arası Judo Kyu Kemer  70 sporcunun katılımıyla yapıldı.Kazananlar bir üst kemere terfi ettiler. Judo  Federasyonu teknik kurul üyesi  teknik direktör Hüsamettin Çelik’in imtihan komisyonu başkanlığını yaptığı kemer sınavında  judo antrenörü ve Spor ilçe müdür vekili Soner Balcı,Antrenör Celalettin Doğan ,Sanat okulu beden eğitimi öğretmeni eski milli judocularımız dan Hülya Soytaşoğlu ve Antrenör yardımcısı Recep Çetin de imtihan komisyonun da yer aldılar. Senede 2 defa  Nisan ve Ekim ayların da yapılan judo kemer sınavına veliler ve Seydişehir Spor kulübü yönetimi de hazır bulundular. Kemer imtihanın dan sonra bir konuşma yapan sınav komisyonu Başkanı Hüsamettin Çelik: “Kemer imtihanının amacı judo tekniklerinin en ince detayına kadar öğrenmektir.Bir sporcu ne kadar çok teknik bilirse o kadar başarı şansı artacaktır.Kemer i terfi etmek o sporda ne kadar olgunlaştığını göstermektedir.Kazanları tebrik edip  tüm sporculara hayatınız da başarılar dilerken,de ayrıca sporcuları yetiştiren antrenörleri de kutluyorum.” dedi.       
19 Nisan 2014 Cumartesi günü saat:13.00 17.00 arası Judo Kyu Kemer 70 sporcunun katılımıyla yapıldı.Kazananlar bir üst kemere terfi ettiler.

19 Nisan 2014 Cumartesi günü  saat:13.00 17.00 arası Judo Kyu Kemer  70 sporcunun katılımıyla yapıldı.Kazananlar bir üst kemere terfi ettiler.

Judo  Federasyonu teknik kurul üyesi  teknik direktör Hüsamettin Çelik’in imtihan komisyonu başkanlığını yaptığı kemer sınavında  judo antrenörü ve Spor ilçe müdür vekili Soner Balcı,Antrenör Celalettin Doğan ,Sanat okulu beden eğitimi öğretmeni eski milli judocularımız dan Hülya Soytaşoğlu ve Antrenör yardımcısı Recep Çetin de imtihan komisyonun da yer aldılar.

Senede 2 defa  Nisan ve Ekim ayların da yapılan judo kemer sınavına veliler ve Seydişehir Spor kulübü yönetimi de hazır bulundular.

Kemer imtihanın dan sonra bir konuşma yapan sınav komisyonu Başkanı Hüsamettin Çelik:

“Kemer imtihanının amacı judo tekniklerinin en ince detayına kadar öğrenmektir.Bir sporcu ne kadar çok teknik bilirse o kadar başarı şansı artacaktır.Kemer i terfi etmek o sporda ne kadar olgunlaştığını göstermektedir.Kazanları tebrik edip  tüm sporculara hayatınız da başarılar dilerken,de ayrıca sporcuları yetiştiren antrenörleri de kutluyorum.” dedi.

      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.